Berceni de Poveste

Povesti din Berceni

luni

20

noiembrie 2017

4

COMENTARII

Buletinul informativ al sectorului 4 ne anunță că, după aproape 28 de ani, intrăm, în sfârșit, în normalitate

Scris de , in categoriaJurnal de Berceni

buletinul informativ sectorul 4
Du povestea mai departe...

Pe la ușile locuitorilor din sectorul 4 a fost distribuit recent buletinul informativ al sectorului 4, adică patru pagini mari, late și cu accente cromatice albăstrui, intitulate #Hai, că se poate!, chiar dacă puterea hashtagului stă, printre altele, în absența dintre cuvinte a spațiilor sau a semnelor de punctuație. Noroc că nu contează cum e conceput hashtagul, pentru că vorbim de un buletin informativ tipărit în 50.000 de exemplare, nu de unul online. În cazul acesta titlul rămâne pe cât de ineficient, pe atât de neinspirat, dar ce-i drept… optimist, în perfectă armonie cu mottoul primarului sectorului 4, dezvăluit într-unul din articole: „Taci și faci!” 

Iată care sunt titlurile celui mai recent buletin informativ, pentru cei care nu l-au primit încă sau l-au confundat din greșeală cu pliantul vreunei pizzerii și l-au aruncat, ca să vedem cum va „intra sectorul 4 în normalitate după aproape 28 de ani”.

 

buletinul informativ al sectorului 4

 

10.000 de noi locuri de parcare – Primăria reface trotuarele, îngustându-le cu cca 70 de cm și amenajează locuri de parcare în spic.

Primăria lărgește bulevardeleAu început lucrările pe șoseaua Berceni (tronsonul cuprins între Apărătorii Patriei și Șoseaua de Centură), pe strada Turnu Măgurele (tronsonul dintre Apărătorii Patriei și intersecția cu bulevardul Constantin Brâncoveanu) și pe strada Luică (tronsonul dintre bulevardul Constantin Brâncoveanu și șoseaua Giurgiului).

Se înființează Policlinica Socială – Pe Șoseaua Olteniței, pe terenul pe care funcționează acum SC ADP4 SA și Grădina de Sud, primăria va înființa o policlinică, o creșă, o grădiniță și o parcare cu 600 de locuri.

Comerț civilizat la Piața Sudului – spațiile comerciale din Complexul Piața Sudului vor fi reconfigurate. Parterul viitoarei piețe va fi destinat spațiilor comerciale, iar pe acoperiș va fi construită o parcare de minimum 400 de locuri.

Primul teatru din sectorul 4 – sala multifuncțională din Parcul Orășelul Copiilor ar putea fi transformată în așa fel încât să poată găzdui și o sală de teatru de minimum 400 de locuri, cu accesul gratuit pentru toată lumea.

Două parcări noi lângă Budimex – una de 150 de locuri, cealaltă de cca 130 de locuri.

Parcare la sol la „Fântâna Florilor” – 2.500 vor fi transformați într-o parcare la sol.

„Park&Ride” la stațiile de metrou –  au început lucrările de amenajare la parcările din zonele stațiilor de metrou Constantin Brâncoveanu (110 locuri) și IMGB (346 locuri)

7 grădinițe, mutate în clădiri sigure – este vorba despre cele șapte grădinițe situate în clădiri aflate într-o stare avansată de degradare, care au fost relocate de urgență în spații sigure.

Du povestea mai departe...

Comentarii

  1. RastaMan
  2. anghel miulescu
  3. Stancu Clara
  4. Dinu grigoras

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.