Berceni de Poveste

Povesti din Berceni

vineri

3

iunie 2016

7

COMENTARII

De data asta facem alegerea corecta

Scris de , in categoriaJurnal de Berceni

Du povestea mai departe...

duminica mergem la vot

Dragi bercenari, ne amintim cu totii de cetateanul turmentat din piesa lui Caragiale, care, printre sughituri, intreba confuz:

Eu cu cine votez? 

Oricat ar fi de amuzant rolul cetateanului turmentat, pentru noi, ca cetateni ai Capitalei si ai Sectorului 4, exercitarea dreptului de vot sub influenta derutei, ca de cea a alcoolului nici nu se pune problema, datorita interdictiei de comercializare a bauturilor in preajma sectiei de votare, pur si simplu nu este o optiune.

Noi nu suntem niste cetateni turmentati, mai ales in aceasta epoca a abundentei informationale, noi suntem niste cetateni constienti de rolul nostru in societate, de importanta votului nostru si mai ales de insemnatatea realizarilor celor care vor sa ne reprezinte interesele.

O multime de locuitori de pe strazile Moldovita, Oltenitei sau Luica, comerciantii din Piata Progresul sau Piata Covasna, plimbaretii din Parcul Tineretului sau parintii veniti cu copiii la joaca in Parcul Lumea Copiilor, au stat de vorba cu Daniel Baluta, i-au povestit despre statii de autobuz necorespunzatoare, despre probleme cu reabilitarea blocurilor, despre mormane de gunoaie care sufoca trotuare. Acesti oameni au primit explicatii, solutii si ajutor, dar cel mai important lucru este ca s-au exprimat in comunitate si pentru comunitate, iar vorbele lor au fost ascultate, si acesta este primul pas catre un Sector 4 cu care nu doar sa ne mandrim, ci sa-l simtim ca pe un „acasa”… mai mare.

Dupa sapte luni, acum a venit momentul in care punem cap la cap toate informatiile, si ca niste cetateni lucizi, pentru care alegatorul confuz din piesa caragialiana nu este altceva decat un prilej de amuzament, in niciun caz un model de urmat, ne vom exprima din nou.

Eu stiu pe cine vreau primar in Sectorul 4. Imi bazez alegerea, asa cum am spus mai sus, pe informatii, fapte si incredere. Asa ca duminica, 5 iunie, ma duc sa-l votez pe Daniel Baluta.

Du povestea mai departe...

Comentarii

  1. marius
  2. oana
  3. marian
  4. andra
  5. marin
  6. simona
  7. florin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.