Berceni de Poveste

Povesti din Berceni

marți

8

martie 2016

1

COMENTARII

Cinci utilizari noi pentru batatorul de covoare

Scris de , in categoriaJurnal de Berceni

utilizari noi pentru batatorul de covoare
Du povestea mai departe...

 

  1. Artefact istoric

Omul modern isi face astazi provizii de vechituri, si maine le prezinta drept artefacte istorice. Stonehenge, taticule. Daca pustii de astazi nu-si dau seama cum se baga o caseta intr-un walkman, cine crezi ca o sa inteleaga utilitatea unui batator de covoare peste douazeci de ani? Pregateste de-acum o istorie despre altarul unde se venera cine stie ce zeu obscur, al covoarelor poate, si ti-ai asigurat viitorul.

 

  1. Obiect de arta abstracta

Imaginati-va, toate tevile acelea din spatele blocurilor, colorate psihedelic si integrate in diverse instalatii de arta moderna. Dar beti ceva inainte sa va imaginati, si inchideti ochii, ca altfel merge mai greu.

 

  1. Spatiu social pentru inadaptati

O fi fost inainte locul de intalnire al smecherilor din bloc, dar astazi nu mai vezi pe nimeni la batator. Ceea ce il face un loc perfect pentru diverse reuniuni ale inadaptatilor care refuza socializarea virtuala, in favoarea socializarii pur si simplu.

 

  1. Salon de moda in aer liber

Fashionistele isi pot agata, intr-un mod foarte trendy, umerasele cu haine statement de bara superioara a batatorului de covoare. Dupa care nu stiu sigur ce-ar mai putea face, presupun ca si-ar putea admira hainele, in timp ce savureaza cate-un frappe facut de vecina de la parter.

 

  1. Suport de hamac pentru boemi

Stii ca pentru un hamac nu-ti trebuie decat doua puncte de sustinere. Iar un boem adevarat stie sa se relaxeze oriunde, chiar si in spatele blocului.

Du povestea mai departe...

1 Comentariu

  1. vrumilă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.