Berceni de Poveste

Povesti din Berceni

luni

10

mai 2021

0

COMENTARII

Noaptea Muzeelor 2021 va avea loc, cel mai probabil, in iunie

Scris de , in categoriaActualitate, Povești de azi

Noaptea Muzeelor 2021
Du povestea mai departe...

Noaptea Muzeelor 2021 va fi ceva așa, mai de vară. Nu, nu vă gândiți la vinul îndoit cu apă numit spriț, ci la amânarea evenimentul. Iunie, în loc de mai. Dacă avem puțin noroc și toate cifrele alea din matematica pandemiei scad si mai mult.

Iată ce anunță organizatorii: NOAPTEA MUZEELOR 2021, LA O DATĂ INEDITĂ”

”După cum probabil știți, data inițială ar fi trebuit să fie 15 mai 2021. Dat fiind contextul actual de maximă incertitudine și de criză sanitară, este foarte complicat și nerecomandabil ca această nouă ediție să se poată organiza la data mai sus-menționată. Mai mult, chiar organizatorul european al evenimentului ezită să-și actualizeze conținutul website-ului oficial pentru actuala ediție – v. https://nuitdesmusees.culture.gouv.fr/.

Din verificările noastre, multe state europene și-au stabilit calendare proprii de organizare. De asemenea, avem în minte experiența anului trecut când organizarea a fost extrem de dificilă, datele de evenimente și modul lor de desfășurare suportând zilnic fel de fel de modificări. Pe scurt, coordonarea ediției anterioare a fost un coșmar pentru noi toți.

Din acest motiv, Rețeaua Națională, a Muzeelor din România, după consultarea membrilor, propune o dată proprie de organizare a acestei ediții a Nopții Muzeelor și anume 12 iunie.

Începând cu data de 1 mai 2021, vom solicita fișele de înscriere tuturor instituțiilor și organizațiilor muzeale și culturale din țară care doresc să participe la eveniment. Această fișă de înscriere va fi disponibilă din ziua lansării înscrierilor.”

SURSA: https://www.facebook.com/noapteamuzeelor/

Du povestea mai departe...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.