Berceni de Poveste

Povesti din Berceni

vineri

10

martie 2017

0

COMENTARII

Pentru că sectorul nostru e neastâmpărat și inocent ca un copil, autoritățile au decis: 1 Iunie va fi „Ziua Sectorului 4”!

Scris de , in categoriaJurnal de Berceni

Ziua Copilului
Du povestea mai departe...

Sectorul 4, acest furtunos copil al Bucureștiului, avea nevoie de o zi specială, în care locuitorii să se poată veseli și interacționa așa cum se cuvine, în contextul unor manifestări științifice, culturale, artistice, sportive și de agrement, așa că primarul local, domnul Daniel Băluță, s-a gândit ce s-a gândit, s-a uitat atent la toate zilele din calendar, până când i-a surâs una.

Iar acea zi era… Ziua Copilului.

Așa că a propus Consiliului Local să aprobe un proiect de hotărâre privind declararea zilei de 1 Iunie drept „Ziua Sectorului 4”, pentru că cetățenii au nevoie de „o zi dedicată comunității, sărbătoririi vieții, familiei și nu în ultimul rând locului în care aceștia trăiesc, muncesc și iubesc.” Eu, personal, mai iubesc și prin alte sectoare, orașe, ba chiar și țări, când e rost de vreo excursie, dar hai să nu fiu cârcotașă și destrăbălată și să continui povestea sectorului buclucaș căruia nu-i lipsea decât o zi numai a lui ca să fie fericit, curat și prosper.

Am spus „o zi numai a lui”? Pardon. Am greșit, pentru că, deși este singurul sector cu o zi dedicată, o împarte cu copiii, dar nu întâmplător. „Copiii reprezintă viitorul nostru, drept urmare toate eforturile și resursele sunt îndreptate către dezvoltarea lor. Din acest motiv, sărbătorirea simultană înseamnă o reîntoarcere la familie, la cămin și la valorile de bază ale societății.”, se arată în raportul de specialitate.

Una peste alta, Hotărârea a fost aprobată în data de 27 februarie, așa că, dragi locuitori ai Sectorului 4, pregătiți-vă să vă distrați dublu de 1 Iunie, nu ca cetățenii celorlalte sectoare, care vor celebra doar Ziua Copilului.

Du povestea mai departe...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.