Berceni de Poveste

Povesti din Berceni

luni

5

aprilie 2021

0

COMENTARII

Încep înscrierile pentru proiectul „Vacanţă Activă în Bucureşti la Opera Comică pentru Copii şi Cantus Mundi!

Scris de , in categoriaActualitate

vacanța
Du povestea mai departe...

Iată o chestie utilă pentru prichindei. Și pentru părinți: încep înscrierile pentru proiectul „Vacanţă Activă în Bucureşti la OCC şi Cantus Mundi”, organizat în perioada 12 – 23 aprilie 2021 de Opera Comică pentru Copii şi Programul Naţional Cantus Mundi. Programul este gratuit pentru participanţi şi susţinut de Primăria Capitalei.

Spicuiesc din comunicat:

”Programul este gratuit pentru participanţi şi susţinut de Primăria Capitalei. Formularul de înscriere în program este disponibil online, la adresa bit.ly/ÎnscriereVacanţăActivăÎnBucureşti2021 (înscrieri 5 – 7 aprilie)

Vacanţa Activă în Bucureşti este o experienţă originală şi necesară pentru copii, dar şi o soluţie pentru părinţii bucureşteni în această perioadă plină de provocări.

Evenimentul se desfăşoară în trei locaţii – sediul Operei Comice pentru Copii (Calea Giuleşti, nr. 16, sector 6), sediul Corului Madrigal (Aleea Dealul Mitropoliei, nr. 11, sector 4) şi sediul Cantus Mundi (Strada Ion Câmpineanu, nr. 28, sector 1) – iar pentru siguranţa tuturor participanţilor, aceştia vor fi distribuiţi în două serii/locaţie, respectiv 08:00 – 12:00 şi 13:00 – 17:00.

Sunt eligibili pentru participare elevii bucureşteni cu vârsta cuprinsă între 4 şi 12 ani, ai căror părinţi merg la serviciu în perioada aceasta (nu sunt în telemuncă). De asemenea, cel puţin unul dintre părinţi trebuie să aibă domiciliul în Bucureşti. Pentru înscrierea copiilor în acest program, părinţii vor completa formularul mai sus menţionat, în perioada 5 – 7 aprilie. Aceştia vor fi acceptaţi în ordinea înscrierii, în limita locurilor disponibile. Un copil poate participa la o singură grupă, într-o singură serie pe durata acestui program. Confirmarea înscrierii de către organizatori are loc în zilele de 8 – 9 aprilie 2021, iar perioada de desfăşurare a proiectului este 12 – 23 aprilie 2021.

Scopul Vacanţei Active în Bucureşti este dezvoltarea creativităţii prin intermediul muzicii, actoriei, mişcării scenice şi a altor activităţi educative. Programul asigură accesul la informaţii de prim rang din partea celor mai buni traineri care sunt ei înşişi profesionişti consacraţi în domeniile lor (muzicieni, dirijori, actori, dansatori, formatori): dirijori şi artişti lirici ai Corului Naţional de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”, precum şi solişti vocali, balerini sau instrumentişti de la Opera Comică pentru Copii.

Toate materialele didactice necesare sunt incluse, iar asistenţa medicală este asigurată în fiecare locaţie. Accesul se face în urma triajului epidemiologic, iar fiecare spaţiu este dezinfectat zilnic prin nebulizare.”

Găsiți detalii AICI

Du povestea mai departe...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.