Berceni de Poveste

Povesti din Berceni

joi

14

aprilie 2016

7

COMENTARII

Asociatia GTG protesteaza ferm fata de candidatura lui Piedone

Scris de , in categoriaJurnal de Berceni

asociatia gtg 3010
Du povestea mai departe...

 

Cristian Popescu „Piedone”, „de profesie, om”, si-a anuntat ieri, 13 aprilie 2016, candidatura la Primaria Sectorului 4, in calitate de candidat independent.

Acelasi Piedone a demisionat din functia de Primar al Sectorului 4 la cateva zile dupa tragedia Colectiv, „in semn de respect fata de victimele tragediei”. Ulterior, in urma expertizei Parchetului General in cazul Colectiv, s-a stabilit ca nu au fost identificate „dovezi că s-ar fi desfăşurat activităţi de inspecţie, control, îndrumare etc. pe parcursul a ultimilor cinci ani, când în acel spaţiu s-au desfăşurat activităţi similare, de către trei chiriaşi, succesiv, astfel încât să identifice şi să constate respectarea cadrului legal şi să impună măsuri de intrare în legalitate” de catre Primaria Sectorului 4, reprezentata de, bineinteles, Piedone.

Asociatia GTG 3010 este formata din supravietuitori si rude ale decedatilor ca urmare a tragediei produse in clubul Colectiv. Cand si-a depus demisia, omul Cristian Popescu – Piedone a spus ca o face in semn de respect fata de victime. Ma intreb unde a disparut acest respect al omului Cristian Popescu- Piedone, fata de victimele, supravietuitorii si rudele celor afectati de catastrofa din 30 octombrie 2015.

Asociatia GTG 3010 protesteaza in mod ferm fata de aceasta candidatura, pentru ca „un candidat pentru functia de primar in aceasta perioada, post-Colectiv, trebuie sa fie o persoana asupra careia sa nu planeze nici o umbra legata de conduita sa morala, civica si, mai ales, o persoana care sa nu lezeze prin candidatura sa memoria celor 64 de victime ale incendiului. Si nici sa adanceasca si mai tare suferinta supravietuitorilor sau a familiilor, prietenilor, apropiatilor celor care au avut de suferit in urma acestei tragedii.”

Scriam intr-un articol referitor la Memorialul Colectiv ca Asociatia GTG doreste sa ridice un monument pentru cele 64 de victime ale incendiului din acea noapte de cosmar, iar pentru aceasta va avea nevoie de sprijinul Primariei Sectorului 4. Mi-e frica sa ma gandesc la ce va fi in sufletul parintilor copiilor morti sau care inca se lupta sa traiasca, daca vor trebui sa obtina o autorizatie de construire a acelui monument tocmai de la primarul care si-a avut partea lui de vina pentru catastrofa din Colectiv. Mi-e frica pentru ca ma intreb la cata suferinta mai pot rezista supravietuitorii si rudele victimelor din Colectiv.

In incheiere, doresc sa semnalez disparitia respectului fata de victimele tragediei din Colectiv, apartinand lui Cristian Popescu – Piedone, „de profesie, om”. Daca il gasiti, returnati-l apartinatorului de drept, inca mai are nevoie de el. Va multumesc.

Du povestea mai departe...

Comentarii

  1. raluca
  2. adrian
  3. Maria Voicu
    • Marilena
  4. Marian Dumitru
  5. ionel
  6. ionut

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.