Berceni de Poveste

Povesti din Berceni

luni

14

noiembrie 2016

0

COMENTARII

Balcoanele zburãtoare de pe Șoseaua Giurgiului

Scris de , in categoriaJurnal de Berceni

Du povestea mai departe...

Dacã pânã acum Șoseaua Giurgiului era renumitã pentru blocul înclinat, de-acum probabil cã și balcoanele zburãtoare vor fi la fel de celebre.

Duminica aceasta au zburat pe aripile vântului, de la etajele 9 și 10 ale unui bloc de pe Șoseaua Giurgiului (în dreptul strãzii Drumul Gãzarului), niste balcoane. Vijelia a fost atât de puternicã, încât a smuls balcoanele cu tot cu balustradele metalice, iar bucãțile au cãzut pe trotuar. Din fericire, fiind duminicã, strada nu era foarte circulatã, astfel încât nimeni nu a fost rãnit. Fațada unui magazin de la parterul blocului a fost însã distrusã, iar pompierii au intervenit cu patru autospeciale.

Primarul Sectorului 4 s-a adresat dupa eveniment locuitorilor, pe blogul dumnealui:

În calitate de primar al sectorului 4, am făcut toate demersurile posibile la Ministerul Dezvoltării şi al Fondurilor Europene pentru a obţine bani pentru anveloparea cât mai multor blocuri. Acest lucru nu este însă suficient. Fiecare trebuie să înţeleagă că – dincolo de prevederile legale – Legea 153/2001, există o responsabilitate civică a fiecăruia dintre noi. Problemele proprietăţilor private sunt rezolvate oriunde în lume de către proprietari. Nu e normal ca altcineva să ne repare propria gospodărie, să ne măture în faţa casei, să ne ridice zăpada, să ne ia gunoiul pentru care – fie vorba doar între noi – mulţi nici nu plătesc. Indiferenţa poate ucide. Ne facem treaba sau plecăm din comunitate.

Trebuie să înţelegem că nu există un om care să rezolve singur toate problemele. Legile impun drepturi, dar şi responsabilităţi.

Fac un nou apel către cetăţeni să-şi rezolve toate aspectele ce țin de siguranţă, ce ţin de propria persoană sau a altora din preajmă, dovedind – în acelaşi timp – respect faţă de sine şi faţă de noi ceilalţi.

De partea cealaltã, proprietarii apartamentelor au spus cã așteptau ca blocul sã fie reabilitat de primãrie. (digi24.ro)

Sursa: digi24.ro

Sursa: digi24.ro

 

 

 

 

Du povestea mai departe...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.