Berceni de Poveste

Povesti din Berceni

joi

3

mai 2018

3

COMENTARII

De ce au dispărut băncuțele de pe Brâncoveanu și ce rost au bordurile verticale de pe Obregia? Avem răspunsurile!

Scris de , in categoriaJurnal de Berceni

borduri verticale bancute sectorul 4
Du povestea mai departe...

În ședința Consiliului Local de săptămâna trecută s-au pus niște întrebări și s-au primit niște răspunsuri care încearcă să explice două fenomene misterioase petrecute în cartierul Berceni.

Astfel, dispariția băncuțelor din stațiile RATB de pe bulevardul Constantin Brâncoveanu a fost justificată scurt de consilierul Bărbălău Cosmin Constantin: „Nu se poate asfalta peste băncuțe.

Cu alte cuvinte, ceea ce sugerează consilierul local este că băncile au fost ridicate pentru a permite efectuarea unor lucrări edilitare și vor reveni, cândva, în spațiile dedicate.

În ce privește bulumacii din granit plantați pe trotuar, foarte aproape de blocuri și de intrarea în magazinele de pe bulevardul Obregia, răspunsul consilierului a fost următorul:

Haideți să vă spun eu. Din ce știu eu, că am înțeles că a fost acolo și un conflict, așa. Majoritatea parcau în diagonală. Da? Cum este parcarea pusă acum. Ei bine, în spatele lor parcau alte mașini urcate pe trotuar și tocmai de aceea s-au pus acești bolarzi pentru a avea loc pietonii pe trotuare pentru că, până la urmă, trotuarele sunt ale pietonilor.

Mă rog, la cât de aproape de bloc sunt înfipți bolarzii cu pricina, mie mi se pare că, până la urmă, doar o bucățică din trotuar a rămas a pietonilor. Noroc cu bulumacii, că acum putem exersa slalomul pe role sau chiar tehnicile de parkour în drum spre casă.

borduri verticale bulevardul Obregia

Du povestea mai departe...

Comentarii

  1. Marius
  2. Stancu Clara
  3. Dorel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.