Berceni de Poveste

Povesti din Berceni

miercuri

28

iunie 2017

0

COMENTARII

Căldură mare, monșer? Uite unde sunt amplasate punctele de prim ajutor din sectorul 4

Scris de , in categoriaJurnal de Berceni

Du povestea mai departe...

Căldură, disconfort, asfalt încins, mijloace de transport în comun fără aer condiționat, aer poluat, aglomerație… nu e o noutate că asta se întâmplă în fiecare vară în București, nu doar în sectorul 4. Tocmai de aceea e bine să știți unde sunt amplasate acele puncte de prim ajutor unde vă puteți trage sufletul, puteți bea un pahar cu apă și unde primiți asistență medicală la nevoie.

Comunicatul de presă al primăriei locale ne informează că punctele de prim ajutor sunt amplasate în zonele Piața Sudului, Progresul, Apărătorii Patriei, Străduinței dar și pe bulevardele Tineretului și Constantin Brâncoveanu, în apropierea stațiilor de metrou.

Acestea sunt dotate cu aparate de aer condiționat, apă potabilă, trusă medicală și vor fi deschise zilnic, în intervalul orar 10.00 – 18.00.

În aceste locații, persoanele afectate de expunerea la soare vor primi apă și asistență medicală în caz de nevoie.

Totodată, instituțiile care au program cu publicul vor asigura măsuri de protecție împotriva caniculei. La sediile Direcției Generale de Impozite și Taxe Locale Sector 4, ale Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 4 precum și la cele ale administrațiilor piețelor cetățenii vor primi apă și li se va acorda primul ajutor. De asemenea, în perioada următoare polițiștii locali vor împărți sticle cu apă în zonele aglomerate din sector.

 

Du povestea mai departe...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.