Berceni de Poveste

Povesti din Berceni

vineri

8

aprilie 2016

2

COMENTARII

Cine vrea sa fie Fruntas in Berceni? – Concurs incheiat

Scris de , in categoriaJurnal de Berceni

Du povestea mai departe...

Dragi bercenari, concursul „Fruntas in Berceni” a luat sfarsit. Va multumim pentru fotografiile minunate pe care le-ati trimis, ne-ati bucurat nu doar ochii, ci si sufletul, cu siguranta. Noi vom schimba astazi „fruntea” paginii de Facebook cu imaginea castigatoare, cea care a primit cele mai multe voturi din partea voastra, si pregatim un album cu imaginile trimise. Berceni de Poveste va multumeste tuturor pentru participare si implicare, iar pentru domnul Nicolae Dumitru avem un morman de felicitari!

 

Fotografia castigatoare esteeeee:Fruntas in Berceni foto castigatoare Nicolae Dumitru

 

 

———————————————————————————————————————————————-

Dragi bercenari, probabil ati observat ca pagina noastra de Facebook are la header o fotografie cam prea generica. Si putin trista. M-am gandit sa schimbam impreuna lucrul acesta, printr-un mic concurs.

Va puteti inscrie incarcand intr-un comentariu pe Facebook, la postarea CONCURS FRUNTAS IN BERCENI, o fotografie facuta de voi in cartier (nu conteaza daca-i depasiti putin conturul). Fotografia care va primi cele mai multe like-uri pana vineri, 15 aprilie, ora 13:00va deveni „fruntea” paginii de Facebook a site-ului Berceni De Poveste, iar cei peste 3000 de fani va vor putea admira opera. 

Stiu ca veti trimite numai imagini realizate de voi si reprezentative pentru cartierul Berceni, de aceea mai am de spus doar atat:

Mult succes tuturor!

Du povestea mai departe...

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.