Berceni de Poveste

Povesti din Berceni

vineri

31

martie 2017

2

COMENTARII

Ghinioanele se țin lanț în Sectorul 4! După pasajul blestemat de la Piața Sudului urmează 13 parcări și o invazie de pisici negre

Scris de , in categoriaJurnal de Berceni

Du povestea mai departe...

Domnule, eu zic așa, acela dintre noi care a spart oglinda să se mute din sectorul 4, că ăștia șapte ani de ghinion care nu știu exact când or fi început (poate odată cu lucrările de la pasajul subteran de la Piața Sudului) nu par să lase pe tânjală, din contră. După ce a plouat cu amenzi pentru parcări neregulamentare pe carosabil în ultimele săptămâni, Primăria sectorului 4 a zis că face în următoarea perioadă, după ce li se aprobă indicatorii tehnico-economici în ședința Consiliului local, fix 13 parcări, ca să mai șteargă din absurdul situației. Adică, autoritățile amendează cetățenii că n-au parcat pe niște locuri existente momentan doar pe hârtie, iar domnul primar sfătuiește- asta chiar îmi place- cetățenii să se gândească bine înainte să-și cumpere mașini, dacă au unde să le parcheze, și dacă n-au, să nu-și mai ia mașină, nu? Așa cum și doamna primar Firea s-a gândit de țâșpe ori înainte să spună că pasajul blestemat de la Piața Sudului va fi finalizat ba în martie, ba de Paști, ca acum să constate că a fost păcălită de constructori și, de fapt, ca să vezi, lucrările sunt încă la stadiul de 63%.

Mda, ați citit bine procentul, e vorba de același stadiu în care se regăseau lucrările de la pasaj toamna trecută. Și da, doamna Firea a mai fost păcălită și în trecut de constructorii ăștia care dau întruna rapoarte false, dar nu e vina ei (deși e o vorbă din bătrâni, dacă mă păcălești o dată, să-ți fie rușine, dacă mă păcălești de două ori, să-mi fie rușine). Așa zice în comunicatul de presă pe care îl puteți citi aici. Concluzia e că dacă nu se mărește ritmul lucrărilor, Primăria Capitalei va rezilia contractul cu constructorii.

Și noi o să avem unul plus treișpe șantiere împrăștiate prin sector, printre care să facem slalom în speranța unor vremuri mai bune. În încheiere, să vă zic și unde vor fi cele 13 parcări, că despre pisicile negre încă nu am informații, dar nu strică să fim cu ochii-n patru după ele:

1. Strada Secerei, intre Palatul Copiilor si Sala Polivalenta: parcare la sol de circa 750 locuri;

2. Bd. C-tin. Brancoveanu nr. 130, bl. 35: parcare 160 de locuri cu doua nivele

3. Str. Caramidarii de Jos : parcare de 78 locuri cu doua nivele (parter si terasa)

4.  Intersectia str. Covasna cu aleea Dorohoi: parcare cu 168 locuri, dispuse pe doua nivele (parter si etaj);

5.  Statia metrou IMGB – Sos. Berceni: parcare cu 346 locuri la sol;

6. Strada Izvorul Oltului, nr. 4, bl 33: parcare cu 104 de locuri, dispuse pe doua nivele (parter si etaj);

7. Intersectia Sos. Oltenitei cu Sos. Berceni, langa statia de metrou: parcare cu 360 de locuri dispuse pe patru nivele (parter, doua etaje si terasa);

8. In spatele Pietei Berceni-Oltenitei: parcare cu 210 locuri, pe doua nivele;

9. Piata Big Berceni: parcare cu 113 locuri, dispuse pe 3 nivele (parter, etaj si terasa);

10. Intersectia str. Straja cu str. Resita: parcare cu 95 de locuri la sol;

11. Str. Tomesti nr.11, bl. 14: parcare 133 locuri, dispuse pe doua nivele (parter si terasa);

12. Str. Anton Bacalbasa nr. 15, bl. 119: parcare cu 152 locuri;

13. Sos. Oltenitei, nr. 9, in curtea ADP : parcare cu 600 de locuri la sol;

Du povestea mai departe...

Comentarii

  1. Carmen Slapciu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.