Berceni de Poveste

Povesti din Berceni

miercuri

20

iulie 2016

5

COMENTARII

Grădina de citit cautã bercenari îndemânatici și voioși

Scris de , in categoriaJurnal de Berceni

grădina de citit biblioteca George Coșbuc Berceni
Du povestea mai departe...

Gradina de citit de la Biblioteca Metropolitanã „George Cosbuc” cautã bercenari îndemânatici si voiosi, care s-o amenajeze frumos si colorat.

Sambãtã, 23 iulie, de la ora 10 dimineata, sunteti asteptati cu drag si cafea în Strada Radului, numarul 40, pentru a da o mânã de ajutor la încropirea unui mobilier simpatic, ornat cu obiecte decorative dupã inspiratia voastrã. Nu de alta, dar acest spatiu intim cu nume ispititor, Gradina de citit, unde se vor rãsfoi sute de pagini pline de povesti, îi va gãzdui si vara aceasta pe aceia dintre noi care adorã sã citeascã tihniti în aer liber.

gradina de citit cosbucCe o sa fie de fãcut? Pãi, ar fi de construit o bãncuta din paleti, vreo trei mãsute si o punte de citit (veti afla sâmbãtã care-i treaba cu puntea 🙂 ), câteva scrumiere din conserve si borcane, niste decoratiuni pe potriva imaginatiei voastre si câteva scaune din anvelope uzate. Lemnele, vopseaua, cuiele si cafeaua sunt din partea bibliotecii, iar daca vã prisoseste vreun ghiveci cu floricele, aduceti-l si pe el la Grãdina de citit Cosbuc.

Bifati Going la evenimentul de pe Facebook (aici) si nu va uitati hainele de lucru, pentru ca sâmbata asta se anuntã o dimineata voioasã în Berceni, la biblioteca de cartier!

Cititi aici mai multe informatii despre bibliotecile din cartierul Berceni

Du povestea mai departe...

Comentarii

  1. maria
  2. claudiu
  3. cristina
    • Marilena
  4. cristina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.