Berceni de Poveste

Povesti din Berceni

miercuri

5

iulie 2017

0

COMENTARII

Încep serile de sâmbătă cu filme în Orășelul Copiilor

Scris de , in categoriaJurnal de Berceni

film-firul-ierbii
Du povestea mai departe...

De pe 8 iulie, și până hăăăăăt, pe 3 septembrie 2017, serile de sâmbătă devin seri de film la firul ierbii din pajiște. Care pajiște? Păi, cea din Orășelul Copiilor, din spatele punctului de prim ajutor.

Mai exact, Centrul European Cultural și de Tineret pentru UNESCO „Nicolae Bălcescu”, în parteneriat cu Primăria Sectorului 4, transformă „plaja” din Orășelul Copiilor într-un spațiu neconvențional care vă așteaptă să vă relaxați urmărind filme cât e vara de lungă. De exemplu, la prima ediție, care va avea loc sâmbăta aceasta, vor fi difuzate filme ale studenților de la UNATC începând cu ora 20.00, iar invitatul special al serii va fi actorul Toma Cuzin (sigur îl cunoașteți din filme precum Aferim! sau serialul Las Fierbinți).

Organizatorii își propun ca pe parcursul desfășurării proiectului să aducă la întâlnirea cu publicul regizorii filmelor proiectate și o parte din echipa de filmare. Nu vă așteptați să vedeți la serile de film la firul ierbii peliculele care intră de obicei în rețelele de cinema în oraș, pentru că veți avea parte de adevărate delicatese cinematografice: se vor proiecta în special retrospective din cadrul tuturor festivalurilor de film din România.

A, și intrarea este liberă, bineînțeles!

seri-film-orășelul-copiilor

 

Du povestea mai departe...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.