Berceni de Poveste

Povesti din Berceni

luni

3

iulie 2017

1

COMENTARII

Primăria de sector își mută gospodăria-n mall

Scris de , in categoriaJurnal de Berceni

Du povestea mai departe...

O nouă specie urbană își anunță apariția printre locuitorii sectorului 4. Aceasta se numește Primarus de Mallus, dar nu e cazul să vă speriați, pentru că deși sună periculos, nu este vorba decât de un primar ca toți primarii, dar care și-a schimbat temporar habitatul și de mâine va putea fi găsit în mall Grand Arena.

Începând de marți, 4 iulie a.c., Primăria Sectorului 4 se va muta într-un sediu provizoriu, în cadrul Complexului Comercial Grand Arena. Clădirea în care a funcționat până acum Aparatul de Specialitate al Primarului Sectorului 4 (Bulevardul George Coșbuc, nr. 6-16) va intra într-un amplu și necesar proces de consolidare și extindere, ne informează comunicatul de presă al instituției. Măsura este una temporară, valabilă până la finalizarea lucrărilor de modernizare. Concret, imobilului îi va fi adăugată o mansardă și un nou spațiu pentru birouri, în care își vor desfășura activitatea cca. 50 de persoane.

Noul sediu al Administrației Locale a fost stabilit în urma unei licitații, al cărei câștigător a solicitat cel mai mic preț pentru plata chiriei.

 

 

Du povestea mai departe...

1 Comentariu

  1. lucian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.