Berceni de Poveste

Povesti din Berceni

marți

29

mai 2018

0

COMENTARII

Eveniment special pentru bercenarii mici și-ai lor bunici, de Ziua Copilului

Scris de , in categoriaJurnal de Berceni

Ziua Copilului
Du povestea mai departe...

Picii și bunicii care rămân în București pe 1 iunie sunt așteptați în Parcul Tineretului, la intrarea Șincai, unde va fi organizat un eveniment deosebit dedicat Zilei Internaționale a Copilului, intitulat „Joaca de-a copilăria”.

Pe parcursul a trei zile de poveste, între orele 17:00-21.00, vă veți putea bucura de concerte în aer liber, de tombole cu premii, de jocuri educative și, mai ales, de workshop-uri tematice cu meșteșuguri tradiționale. Conceptul evenimentului este unic, cei mici având în sfârșit ocazia să descopere meșteșugurile practicate cândva de bunicii lor și să participe la jocurile copilăriei de altădată.

În spațiul special amenajat vor fi amplasate ateliere de creație, iar pe scena evenimentului „Joaca de-a copilăria” vor fi susținute concerte, reprezentații de dans, muzică și teatru.

Evenimentul este dedicat seniorilor bucureșteni, tinerilor, părinților și tuturor celor care doresc să se bucure de o activitate culturală și recreativă inedită în această perioadă. Primăria Capitalei prin Centrul pentru Seniori al Municipiului București își propune, prin organizarea acestui eveniment, îmbinarea activităților culturale, recreative și educative pentru a promova și susține cultura, arta, identitatea națională și puternicele valori profesionale și morale care contribuie activ la formarea generațiilei tinerilor de mâine.

 

 

Du povestea mai departe...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.