Berceni de Poveste

Povesti din Berceni

vineri

27

mai 2016

4

COMENTARII

Haideti si voi sambata, 28 mai, la cea mai mare lectie de resuscitare! Alegeti sa fiti salvatori, nu spectatori.

Scris de , in categoriaJurnal de Berceni

lectii de prim ajutor
Du povestea mai departe...

Anul trecut, 2750 de oameni au intrat in stop cardio-respirator, numai in Bucuresti si Ilfov. Stiti cati dintre ei au fost salvati?

108 oameni traiesc astazi datorita unor persoane care au stiut sa acorde primul ajutor.

 

Situatia este mai mult decat ingrijoratoare. Din ce in ce mai multi tineri au probleme cardiace. Bolile cardiovasculare sunt principala cauza de mortalitate din Romania, iar in scoli nu se predau cursuri de prim ajutor.

lectii de prim ajutor stop cardiorespirator

Nu o sa enumar acum celelalte cateva sute, poate chiar mii de motive de ingrijorare care s-au adunat deasupra noastra intr-o armata de nori mai negri ca dracul, pentru ca le stim toti. Motivele le stim, dar cu solutiile cum stam? Pare-se ca nu atat de bine, daca recitim primele propozitii din acest articol. O rata de succes in cazurile de resuscitare de 3,92% este o realitate trista si alarmanta care poate fi schimbata. Stiti cum?

Participand maine, 28 mai 2016, la cel mai mare curs de resuscitare, pe Arena Nationala.

 

Peste 600 de instructori vor fi prezenti la acest curs pentru a face cunoscute unui numar cat mai mare de oameni tehnicile de resuscitare. Evenimentul este organizat de Societatea de Salvare Bucuresti si Serviciul de Ambulanta Bucuresti Ilfov, cu prilejul implinirii a 110 ani de activitate. In plus, un reprezentant al Guiness World Records va fi prezent pentru a atesta recordul Romaniei pentru cea mai mare lectie de resuscitare.

Portile de acces ale Arenei Nationale se vor deschide la ora 15:00, iar primii 12.000 de inscrisi vor fi automat activati in programul Exista un erou in fiecare dintre voi, pentru a fi alertati atunci cand cineva este in stop cardiorespirator in apropierea lor.

Daca vi s-a intamplat sa se prabuseasca cineva langa voi si n-ati stiut ce sa faceti, daca aveti persoane dragi bolnave de inima, sau pur si simplu vreti sa fiti mai puternici, mergeti maine la cursul de resuscitare. Invatati sa salvati vieti. Ce poate fi mai important?

Poti rezerva un loc aici: Vreau sa ma inscriu la cel mai mare curs de resuscitare

Du povestea mai departe...

Comentarii

  1. andra
  2. mihaela
  3. florentina
  4. marian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.