Berceni de Poveste

Povesti din Berceni

miercuri

31

mai 2017

0

COMENTARII

Maraton de spectacole, concursuri și premii pe 1 Iunie. Ștefan Bănică Jr., Horia Brenciu și Antonia vin în Parcul „Lumea Copiilor”

Scris de , in categoriaJurnal de Berceni

program-ziua-copilului-sectorul-4
Du povestea mai departe...

Sunteți pregătiți pentru patru zile de spectacole în aer liber, concursuri, premii și concerte live?

Dacă nu sunteți încă pregătiți, aveți timp să vă revizuiți atitudinea față de distracție până mâine, 1 iunie, când se dă startul maratonului de voie bună în parcurile “Lumea Copiilor” și “Orășelul Copiilor”, de la ora 10 dimineața.

 

Pentru iubitorii sporturilor în aer liber

Iubitorii sporturilor în aer liber sunt așteptați cu premii, tombole și surprize să participe la probe de atletism, la meciuri de fotbal sau de baschet 3X3, la concursuri individuale în cadrul evenimentului Play 4 Fun, organizat de Sport Arena Streetball.

Pentru bicicliști

De la aceeași oră, bicicliști de toate vârstele își dau întâlnire în parcarea Sălii Polivalente pentru a lua startul la cea mai frumoasă Paradă dedicată lor, organizată de comunitatea Adevărații VeloPrieteni. Evenimentul, destinat copiilor dar și părinților, își propune să-i încurajeze pe cei mici să folosească bicicleta cât mai des, alături de familie și prieteni. Mai mult, participanţii vor avea parte de jocuri și activități pe două roți, de probe teoretice de verificare a cunoștințelor în domeniul educației rutiere dar și de întreceri practice, de abilitate, în urma cărora cei mai informați și pricepuți bicicliști vor fi răsplătiți cu premii consistente.

Pentru micii artiști

În același timp, începând cu ora 10.00, cel mai iubit loc de joacă, „Orășelul Copiilor” se va transforma pentru o zi într-o scenă deschisă pentru micii artiști.

Asociaţia Feel & Dance alături de balerinii Liceului de Coregrafie “Floria Capsalli” dar și de cei mai talentați copii ai școlilor de dans și de muzică au pregătit momente inedite pentru sărbătoriții zilei de 1 Iunie. În poveste vor intra magicieni, clowni, zâne și animatori interpretând personaje celebre din desenele animate, pentru a le fi alături copiilor, în intervalele 10 – 13 și 15 – 18, în cadrul atelierelor de creație sau de pictură.

Spectacole

În Parcul “Lumea Copiilor”, seria spectacolelor va fi deschisă începând cu ora 16.00 de trupa celebrului dansator, Piticul.

Pe scenă vor urca apoi, de la ora 17.30, premianții Colegiului Național de Arte “Dinu Lipatti”, urmați de actorii Teatrului Țăndărică, ce și-au propus să împartă zâmbete copiilor cu piesa “Motanul Încălțat”.

Seara va continua cu momente artistice susținute de trupa „Îndrăgostiți de Muzică” dar și de interpreții Ada Cercel, Mellina, Lidia Buble și Ștefan Stan & Band.

În zilele următoare, începând cu ora 16.00 publicul este invitat atât în Parcul „Oraşelul Copiilor” unde vor avea loc spectacole de dans, muzică şi piese de teatru, cât şi în Parcul „Lumea Copiilor”, începând cu ora 17.00, unde pe data de 2 iunie vor urca pe scenă Tavi Colen, Emma , Andreea Bălan şi mulţi alţii, pe data de 3 iunie Diana Vasian, Simona Nae, Amna, Corina şi showmanul Horia Brenciu, iar pe data de 4 iunie Anna Lesko, Alex Velea, Antonia, Ştefan Bănică Jr. promit un show de zile mari.

Evenimentul, susținut de Telekom România și al cărui partener media este Radio România Actualități, se va încheia duminică, 4 iunie cu un spectaculos foc de artificii.

Du povestea mai departe...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.