Berceni de Poveste

Povesti din Berceni

vineri

10

aprilie 2020

5

COMENTARII

Piața Sudului “e gata” și va fi inaugurată în iunie. Dacă ne ajută Dumnezeu

Scris de , in categoriaJurnal de Berceni, Povești din cartier Berceni

sudului
Du povestea mai departe...

Asta-i știre de mare actualitate. Nu, serios, este. Lucrările la noua Piață a Sudului, pusă la pământ de primărie acum un an jumate și reconstruită de la zero, sau mai bine zis metamorfozată în mall, au fost finalizate. Doar că tăierea de panglică mai așteaptă, la fel cu așteptăm și noi, bercenarii, să o să folosim. Și mai avem ceva de așteptat, pentru că inaugurarea oficială și ”darea în folosință” întârzie din motive de COVID.

Așa zice primarul, că n-ar fi ok să permită acum accesul cumpărătorilor în noua piață, pentru că s-ar pune în pericol sănătatea lucrătorilor. Și cred că are dreptate, că na, pandemia nu ține cont de planurile primăriei.

Vestea bună este că atunci când o să scăpăm de virus (mă abțin să spun și ”dacă” scăpăm), o să mergem la piață la Sudului ca la mall, căci cam așa arată noua contrucție.

Adică arată bine. Sper eu, însă, ca și prețurile să fie rezonabile, că una e să cumperi castraveți din piață și alta e să-i iei din mall, nu-i așa?

Deci, până la deschiderea din iunie ne rămâne să admirăm elefantul ăsta cu aspect de bibelou și să ne facem cumpărăturile din altă parte.

Du povestea mai departe...

Comentarii

  1. Nastase Dan
  2. Anonim
  3. Dida
  4. Doina Birja

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.