Berceni de Poveste

Povesti din Berceni

vineri

7

octombrie 2016

3

COMENTARII

Primarul Sectorului 4 e gata sa inchida Complexul Big Berceni, daca acesta nu-si va crea locuri de parcare

Scris de , in categoriaJurnal de Berceni

Du povestea mai departe...

Primarul Sectorului 4, Daniel Baluta, a trimis somaţii catre Complexul Big Berceni, Autovit si Targul Aleea Castanilor, punandu-le în vedere că nu vor mai primi autorizaţie de funcţionare, din anul 2017, dacă nu îşi vor crea locuri de parcare. Edilul a afirmat intr-un interviu pentru Evenimentul Zilei ca, in cazul nerespectarii somatiei, va inchide Complexul Big Berceni. Aceasta este doar una dintre masurile care vizeaza zona Piata Sudului, pe care domnul Baluta o declara obiectivul numarul 1 al mandatului sau.

Locuri de parcare in Sectorul 4 

Anul 2017 se pare ca va fi anul parcarilor supraetajate in Sectorul 4. Astfel, pe soseaua Oltenitei se va construi o parcare supraetajată în suprafaţă de 3.700 mp, in zona Tineretului se vor realiza 800-1000 de locuri de parcare, iar la Piata Sudului sunt in plan inca 400-500 de locuri de parcare, pe o suprafata de 6000 mp. Daniel Baluta pare foarte optimist in ce priveste implementarea proiectelor, afirmand ca a gasit deja solutii de finantare si ca la Primarie ritmul de munca este suficient de alert pentru a le putea finaliza in cadrul acestui mandat.

Amfiteatrul parasit de langa Oraselul Copiilor

Aici, lucrurile par destul de complicate, intrucat exista 18 solicitari de retrocedare pe terenul respectiv.

„Doresc să le revină oamenilor ce le aparține. În acest moment reprezintă un adăpost pentru câini și un cuib al infracționalității. Dorim să construim un teatru”, a spus Daniel Baluta.

Reabilitarea termica a blocurilor

Oprita in perioada verii din cauza aparatelor de aer conditionat, reabilitarea termica a fost reluata, in anul 2017 fiind alocati pentru aceasta 150 de milioane de lei. Deocamdata, gradul de realizare al programului de reabilitare este de doar 2,4 %, adica 40 de blocuri anvelopate de la inceputul mandatului actualului primar, dintr-un total de 1680.

Prostituatele de pe Vacaresti si gadgeturile lui James Bond

Printre alte obiective indeplinite, primarul Sectorului 4 enumara izgonirea prostituatelor de pe Calea Vacaresti, si achizitionarea a nu mai putin de 150 de ceasuri cu GPS, la pretul de 50 Euro bucata, ceasuri pe care le va da politistilor locali, si nu numai.

Ca să văd unde sunt. Îi voi monitoriza prin GPS. Voi şti în permanenţă ce fac.”, a explicat Daniel Baluta.

 

Sursa info: www.evz.ro

Sursa imagine: Revista „Arhitectura”, nr. 5, 1975

Du povestea mai departe...

Comentarii

  1. Elena
  2. Locuitor în sectorul 4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.