Berceni de Poveste

Povesti din Berceni

marți

11

decembrie 2018

2

COMENTARII

Taxa de gunoi din sectorul 4 revine la 5 lei. Decizia tribunalului este definitivă

Scris de , in categoriaJurnal de Berceni, Povești din jurul Berceniului

gunoi
Du povestea mai departe...

Începeam anul cu o veste proastă legată de mărirea taxei de gunoi din sectorul 4, dar îl termin cu o veste bună.

Majorara taxei de gunoi, impusă de primărie și atacată de opoziția din Consiliul Local, a fost anulată prin decizie definitivă de către tribunal. Cel puțin asta am înțeles eu din informațiile pe care le-am găsit pe pagina de Facebook a USR Sector 4, cei care au și contestat majorarea taxei și, după cum se vede, au și câștigat.

Ce aș vrea să aflu acum este cum își vor primi banii înapoi cei care au achitat contravaloarea serviciului pe tot anul ăsta.

Până una alta, taxa de gunoi pe care o plătim acum este de 5,03 lei pe lună, același nivel din 2017, și sper că așa va rămâne.

Iată ce au anunțat pe Facebook cei de la USR Sector 4:

„VICTORIE în instanță împotriva taxei aberante de salubrizare impusă de primarul Băluță.
‍‍‍‍‍‍ ‍‍Ieri seara a fost publicată decizia Curții de Apel București în dosarul 6389/3/2018, instanța respingând ca nefondat recursul formulat de primarul Băluță.În urma acestei decizii definitive, avem plăcerea să vă anunțăm că taxa de salubrizare pentru anul 2018 se va calcula la valoarea stabilita în 2017, respectiv 5.03 lei / persoana / luna. Pentru cei care au achitat parțial sau integral taxa la valoarea majorată, vom face presiuni pentru a se stabili în cel mai scurt timp o procedură de restituire a sumelor suplimentare încasate nejustificat. S-a arătat prin această acțiune că primarul nu poate face lucrurile după cum îl taie capul, fără să respecte legea și voința cetățenilor și că împreuna cu voi se poate aduce normalitatea în administrația publică, chiar dacă asta înseamnă să se apeleze la decizia judecătorilor.
‍‍‍‍‍‍ ‍‍Felicitări colegilor din Consiliul Local de la PNL și tuturor celor care au făcut demersurile necesare ca această decizie abuzivă să fie oprită!”

Anuntul integral al USR, AICI

Du povestea mai departe...

Comentarii

  1. Gabriel
  2. Ban

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.