Berceni de Poveste

Povesti din Berceni

marți

8

martie 2016

5

COMENTARII

Trei metode cool de agatat in Berceni

Scris de , in categoriaJurnal de Berceni

metode cool de agatat in Berceni
Du povestea mai departe...

 

Daca esti bercenar si obisnuiesti sa agati doar cand iesi in club sau la vreo terasa, inseamna ca ignori pur si simplu trei dintre cele mai cool pretexte de aburit fermecat domnisoarele. Atat de cool, incat nici nu mai conteaza ca iti spui replica de agatat pe fundalul sonor al unui burghiu, in locul unei piese la moda. Atat de cool, incat fata o sa ignore complet faptul ca ai abordat-o tinand in mana cartela de RATB, in locul unui cocktail cu umbreluta.

Cum adica?

Uite-asa:

Metoda Bellu

La statia de metrou Eroii Revolutiei vezi cea mai frumoasa fata din lume. Pe bune, nu ti se pare, chiar o vezi, e singurica si ganditoare, nici macar nu sta pe Facebook, se uita lung la oameni. De aceea nu dureaza mult si vi se imbina privirile, te-ncurci in genele ei lungi, iar pana reusesti sa te eliberezi, deja te trezesti ajuns in fata ei. Cum ar fi sa-i spui ca gratia ei iti aminteste de monumentul din marmura neagra, realizat de Rafaello Romanelli, din muzeul de arta funerara Bellu, si sa plusezi cu o oferta de ghid pentru cateva minute? Ar fi foarte cool, fara doar si poate, pentru ca sansele ca tipa sa mai fi fost vreodata invitata sa se plimbe prin cimitir sunt destul de scazute (exceptand bineinteles varianta in care e mai mult sau mai putin rock-chick, caz in care te va ghida ea printre cruci).

Metoda Vacaresti

Te plimbi ca tot omul prin Sun Plaza, mai probezi cate un blug din juma’-n juma’ de ora, ca sa iti justifici cumva timpul pierdut, si-o vezi pe fata visurilor tale testand elasticitatea unei perechi de sosete in dungi. Treci pur si simplu peste motivele oculte pentru care duduita se indeletniceste cu asa ceva, si ataca. Inhata o pereche asemanatoare de sosete in dungi si spune-i ca zeghile celor incarcerati in inchisoarea Vacaresti, care se afla pe vremuri fix in locul mall-ului, aveau aproape acelasi model. Daca i-ai atras atentia, poti s-o innebunesti de-a binelea spunandu-i ca inchisoarea era de fapt cea mai mare si frumoasa manastire crestin-ortodoxa din sud-estul Europei.

Metoda Bacovia

Pentru prima data-n viata ai calcat intr-o piata, sa zicem Progresul, ca sa-ti faci aprovizionarea. Ai inteles de la maica-ta ca fructele si legumele de-acolo nu au gust de ceara si-ai zis sa le dai o sansa. Il iei pe 323 cateva statii pana acasa si te trezesti inghesuit de o reprezentanta a sexului extraordinar de frumos. Fa o nebunie si spune-i, cand ajungeti la statia Muzeul Bacovia, ca sotia poetului, Agatha, s-a ingrijit personal de transformarea casei poetului in muzeu memorial, chiar daca statul a tergiversat oficializarea aproape zece ani. Daca ti se vede si un smoc de leurda itindu-se din sacosa in timp ce spui asta, fatuca n-are nicio sansa in fata nivelului tau de coolness.

Du povestea mai departe...

Comentarii

  1. vrumilă
  2. Andreea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.