Berceni de Poveste

Povesti din Berceni

joi

22

decembrie 2016

1

COMENTARII

Bucureșteni, țineți-vă bine! PMB ne cumpără tramvaie și autobuze noi.

Scris de , in categoriaJurnal de Berceni

Bucureștiul
Du povestea mai departe...

Dacă nu sunteți la curent cu veștile bune venite de la Primăria Municipiului București, aflați că ni se pregătește o mare surpriză pentru următorii patru ani.

Țineți minte cum ne asigura doamna primar Gabriela Firea, acum șase luni, că va face revoluție în materie de trafic în București, că are foarte multe soluții care vor decongestiona traficul și că, într-o jumătate de an, se va circula mult mai ușor în capitală?  (Digi24)

Vă mai amintiți cum, prin vară, doamna Firea intenționa să cumpere niscai autobuze second-hand, apoi plănuia să implementeze un program pilot cu gratuitate pentru transportul în comun? Dar circulara, circulara aceea controversată prin care Primăria ar fi cerut RATB-ului să permită oamenilor fără adăpost să stea în timpul zilei în mijloacele de transport în comun, chiar dacă nu au bilet (România liberă), pe asta o mai știți?

Nu-i bai dacă v-a lăsat memoria, e chiar convenabil așa. Nu de alta, dar cele șase luni în care revoluția în materie de trafic ar fi trebuit să ne sculpteze zâmbete adânci pe fețe au trecut, iar transportul în comun este la fel, ba chiar mai rău decât înainte. Soluțiile proaspete cu care se lăuda doamna primar acum șase luni au pălit în fața revelației că ”Noi nu trebuie să inventăm alte tipuri de soluţii, pentru că ele există.” (@gabifirea)

Însă, de la anul, totul se va schimba, nu doar pentru că vine Crăciunul, sărbătoare recunoscută pentru numeroasele miracole anunțate poporului, ci pentru că au fost aprobate, de către Consiliul General al Municipiului București, două proiecte de hotărâre prin care PMB va începe, din 2017, procedurile pentru achiziționarea, în cadrul unui program multianual cu o durată de 4 ani, a unui număr de 400 de autobuze, 100 de troleibuze si 100 de tramvaie pentru transportul public din Capitală.

D-aia zic, țineți-vă bine, că începe revoluția în materie de trafic.

 Sursa foto: ”Iosif Berman!, album foto realizat de Ioana Popescu

 

Du povestea mai departe...

1 Comentariu

  1. Zbanghy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.