Berceni de Poveste

Povesti din Berceni

luni

22

aprilie 2019

0

COMENTARII

Se plantează copaci pe Luică și Giurgiului. La cât beton e acolo, o să-i spun implant de copaci

Scris de , in categoriaJurnal de Berceni

Luică
Du povestea mai departe...

Oricum, asta-i o veste bună, indiferent de cum i-aș spune eu. Recunosc doar că-s destul de iritată de lucrările astea pentru că, vreau – nu vreau, mă împiedic de ele destul de des.

Știți că zona Luică a cam rămas fără copaci pentru că primăria s-a apucat să tragă de șosea ca s-o lărgească. Adică s-a apucat de lucrări și, să nu-ți vină să crezi, le-a și terminat între timp. Sau cel puțin așa zice primarul.

Treaba este că mă rodea curiozitatea să aflu dacă mai au de gând să facă ceva și în privința spațiilor verzi și a copacilor exterminați în masă. Se pare că avem noroc și că după betoniada de pe Luică urmează marele implant… pardon, marea plantare.

Primarul a promis, la tv, că, nu mai târziu de săptămâna viitoare, va începe o ”campanie intensivă de plantare de arbori”. Câți anume? Tot primarul zice că 1.500 de copaci vor ajuta zona să respire din nou. Și am mai înțeles că încă vreo 3.000 de copaci vor fi plantați pe Giurgiului.

Ce-aș mai putea să spun? Păi, să-i țină avântul ăsta muncitoresc cât mai mult și să facă la fel și la Sudului. Să ne sufoce, dom’le, cu copaci, numai să-i planteze!

Du povestea mai departe...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.