Berceni de Poveste

Povesti din Berceni

miercuri

13

septembrie 2017

8

COMENTARII

Cum plătești online taxa de salubrizare ca să nu te trezești cu poprire pe conturi

Scris de , in categoriaJurnal de Berceni

taxa de salubrizare sectorul 4
Du povestea mai departe...

De câteva zile mă tot bâzâia gândul că trebuie să plătesc nenorocirea de taxă de salubrizare cu care ne-a bucurat dom primar de sector încă din primăvară. La început zicea că pfoa, e o nimica toată, 5,03 lei de persoană/lună, eu eram proaspăt despărțită de prieten, nu mai locuiam împreună, deci la un calcul simplu aveam de plată vreo 40 de lei și ceva până la sfârșitul anului.

Numai că lucrurile nu stau chiar așa, pentru că cine a trimis lista cu numărul de locatari speră probabil foarte tare să nu rămân fată bătrână, așa că a trecut tot două persoane în apartament. Acum, dacă am fi într-un film siropos, probabil că eu, domnișoară neajutorată cum (probabil) par, aș reveni la sentimente mai bune și l-aș ruga înlăcrimată pe fostul să meargă împreună cu mine la sediul D.G.I.T.L. Sector 4 ca să ne plătim fiecare taxa, și poate cine știe, să reînfiripăm una-alta.

Dar nu suntem într-un film siropos, domnișoară neajutorată nu sunt, timp de stat la cozi nu am, prefer să citesc o carte sau să beau o bere prin oraș, salariul, spre deosebire de bietul prim-ministru, îmi intră pe card, și-n plus, am acces la internet.

Așa că am purces la plata pârdalnicei de taxe, deși am câțiva dințișori împotriva ei, ca să nu mă trezesc cu poprire pe conturi și să mă țin de alte distracții după aia.

Carevasăzică, dacă locuiți în sectorul 4, sunteți persoană fizică (pentru juridici încă nu merge trebușoara asta online) și nu aveți vreo pasiune necontrolată pentru cozi și birocrație, iată cum puteți plăti online taxa de salubrizare:

Primul pas:

Dați un email cu numele și CNP-ul proprietarului de apartament la adresa online@dgitl4.ro și o să primiți relativ repede, la mine a venit răspunsul în vreo două ore, o parolă și un nume de utilizator.

Al doilea pas: 

Intrați, cu numele de utilizator și parola primite la primul pas, pe www.online.dgitl4.ro și accesați rubrica Creanțe fiscale. De acolo aflați suma de plată, dacă nu ați primit prin poștă înștiințarea.

Al treilea pas: 

Vă trebuie un card înrolat în sistemul 3D Secure (e un serviciu care vă protejează tranzacțiile online, dacă nu ați mai făcut astfel de plăți sau ați uitat parola 3D Secure, dați un telefon la bancă și se rezolvă imediat) și, bineînțeles, bani în cont. Acum nu vă mai rămâne decât să introduceți datele cardului și să aprobați tranzacția.

taxa salubrizare sector 4

Gata. Fără stat la cozi, fără nervi, fără timp pierdut.

 

Du povestea mai departe...

Comentarii

  1. George
  2. Antone Stefana
    • Marilena
    • Drop Maria
  3. David
  4. Vasile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.