Berceni de Poveste

Povesti din Berceni

marți

12

septembrie 2017

0

COMENTARII

Pisici din Sectorul 4 cu care ne mândrim

Scris de , in categoriaJurnal de Berceni

Du povestea mai departe...

Se știe că pisicile sunt… de toate, adică frumoase, deștepte, șmechere, delicate, șirete, afectuoase, leneșe selective în ce privește activitățile fizice și bune afaceriste. De aceea nu m-am mirat deloc când am aflat că trei mâțe talentate sunt responsabile cu încinsul atmosferei și scăderea nivelului de stres într-o ceainărie cochetă din apropierea Parcului Carol, Ceainăria Cinci, care vine la pachet cu un hostel foarte drăguț (clădirea hostelului, veche de peste o sută de ani, pare să fi aparținut unui pictor belgian). Profesioniste desăvârșite, cele trei pisici se pricep nu doar la tors și făcut biscuiți, ci recomandă chiar și ceaiuri clienților nehotărâți. Pentru că, bineînțeles, se pricep la toate aromele exotice pe care voi nici măcar nu vi le imaginați.

Lidera echipei de pisici experte este Dharma, o doamnă-mâță foarte sofisticată, care mai poartă uneori și ochelari, iar alteori doarme pe oaspeții hostelului – pentru a se asigura că nimeni nu visează urât.

pisici-sectorul-4

Foto din arhiva Facebook @Ceainăria5

 

Fiul Dharmei este un motan blond expert în arte marțiale, pe nume Chai, care cucerește inimile tuturor doamnelor și domnișoarelor, deși pare cam morocănos. Are, cu siguranță, foarte multe pe cap.

 

pisici-sectorul-4

Foto din arhiva Facebook @Ceainăria5

 

Cea mai proaspătă membră a echipei de mâțe este Luna, o mititică ochioasă care se află deocamdată în perioada de probă. Dacă vreți să-i urați succes în noua ei carieră, o puteți găsi la „job”, pe strada Olimpului nr. 13.

 

pisici-sectorul-4

Foto din arhiva Facebook@Ceainaria5

 

 

Du povestea mai departe...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.