Berceni de Poveste

Povesti din Berceni

joi

16

februarie 2017

0

COMENTARII

I-auzi, boss, la Sudului e rost de încă un șantier

Scris de , in categoriaJurnal de Berceni

Du povestea mai departe...

Nu vreau să vă sperii, dar situația stă în felul următor:

În decembrie, primarul sectorului 4, Daniel Băluță, declara pentru Ziarul Financiar că vrea să construiască două parcări la Piața Sudului, una lângă magazinul Big Berceni, în continuarea pieței, pe partea cu strada Nițu Vasile, și cealaltă, de tip park and ride, cu P+3, la stația de metrou, între șoselele Oltenița și Berceni.

În ultima zi a lunii ianuarie, Consiliul Local Sector 4 a adoptat o Hotărâre care împuternicește primăria de sector să solicite, de la Băneasa Investments, o suprafață de teren destinată realizării unei parcări și a căilor de acces din zona Piața Sudului. Deocamdată nu știm exact despre ce teren este vorba, în Hotărâre arătându-se că spațiul respectiv va fi stabilit și individualizat ulterior.

hotărâre spațiu parcare Piața Sudului

Asta în condițiile în care lucrările de la faimosul pasaj subteran Piața Sudului au beneficiat de niște termene de finalizare extrem de elastice, variind de la finalul lui 2015 la mijlocul lui 2016 și de la sfârșitul lui 2018 la începutul primăverii lui 2017. Ultima profeție în acest sens a doamnei primar general al Capitalei, Gabriela Firea, se pupă grațios cu prezicerile primarului de sector în ce privește începerea lucrărilor de modernizare și de construire a parcărilor de la Piața Sudului. Astfel, dacă șantierul din intersecție va fi închis odată cu terminarea pasajului subteran, la sfârșitul lunii martie 2017, tot cam atunci, odată cu ghioceii și freziile, va apărea alt șantier, nițel mai încolo, în jurul magazinului Big Berceni.

captura%cc%86-de-ecran-din-2016-12-23-la-12-14-41

Tot ce pot spune e că, dacă aceste două șantiere se vor suprapune în această primăvară, fie și pentru o perioadă scurtă, va trebui să consumăm multă țelină. Am auzit că este un calmant excelent…

Du povestea mai departe...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.