Berceni de Poveste

Povesti din Berceni

joi

20

aprilie 2017

10

COMENTARII

Încă o fațadă a unui bloc din Sectorul 4 a căzut azi noapte, pierzând orice șansă în concursul doamnei Firea, „Cel mai frumos balcon”

Scris de , in categoriaJurnal de Berceni

Du povestea mai departe...

Iată că vijelia a reușit să smulgă cel de-al treilea balcon din sectorul 4, în doar șase luni. Este vorba despre blocul de la intersecția dintre șoseaua Berceni și strada Tulnici. Fațada de la ultimul etaj a căzut, provocând pagube materiale.

Prin noiembrie 2016, tot pe aripile vântului, au zburat niște fațade de bloc de pe Giurgiului, iar prin martie 2017 a fost chemată de urgență o echipă ISU pentru a împiedica prăbușirea unor bucăți de balcon de pe Aleea Ucea. Domnul primar local spusese atunci că problemele proprietăților private trebuie să fie rezolvate de proprietari.

„Indiferenţa poate ucide. Ne facem treaba sau plecăm din comunitate.”, scria Daniel Băluță pe blogul dumnealui.

De acord? De acord. Dar problemele administrative ale Primăriei Sectorului 4 cine ar trebui să le rezolve? Mă refer la salubrizarea defectuoasă a sectorului generată de proasta gestionare a situației, care presupune riscuri majore pentru populație: răspândirea bolilor și infecțiilor prin intermediul muștelor, țânțarilor și șobolanilor. Dar problemele Primăriei Capitalei în relația cu constructorul pasajului Piața Sudului (comunicare proastă, întârzieri în prezentarea documentației și în efectuarea plăților, rapoarte eronate) cine ar trebui să le rezolve? Dragi autorități, ne facem treaba sau…?

Și până la urmă, legat de concursul ăla deștept cu balcoanele ravisante pe care-l consideră doamna primar Firea vital pentru un oraș mai frumos, mai verde și mai sănătos, eu tot n-am priceput cum se jurizează. În funcție de numărul de ghivece cu mușcate? De perdeluțe? De nuanța varului? De cât mai are de așteptat până la reabilitare?

Dileme, dileme…

Și-ntre timp, balcoanele noastre tot cad …și cad…

 

 

Du povestea mai departe...

Comentarii

  1. SORIN
  2. Adi
  3. Petre
  4. LocatarSect4
  5. sorin viespeanu
  6. Gicu de la gaze
    • anti piedone
  7. gabriela marinescu
  8. gabriela marinescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.