Berceni de Poveste

Povesti din Berceni

miercuri

21

septembrie 2016

2

COMENTARII

Jurnal de Amfiteatru. Azi sunt aproape fericit, Primaria Sectorului 4 m-a cerut in administrare!

Scris de , in categoriaJurnal de Berceni

Du povestea mai departe...

Nici nu mai stiu ce zi e azi, asa sunt de fericit. Parca rasare soarele si pe strada mea, adica pe Cetinei, chiar langa Oraselul Copiilor. Oricum, abia am aflat ca Primaria Sectorului 4 m-a cerut in administrare, la bine si la rau, pana cand ne vor desparti interesele unora sau altora, cum se intampla de obicei in relatiile astea dintre autoritati si spatii cu potential. Dar nu ma gandesc eu asa departe, important e sa fie de acord ai mei, adica Primaria Capitalei, cu maritisul. Deocamdata m-a cerut baiatul asta, Sectorul 4, la inceputul lui septembrie, a trimis o adresa in care zicea asa:

Revenim la adresele noastre anterioare, transmise catre Primaria Municipiului Bucuresti – Cabinet Secretar General si inregistrate sub nr. 2489/6/26.06.2014 si la Directia Patrimoniu sub nr. 8219/26.06.2014 referitoare la solicitarea Sectorului 4 al Municipiului Bucuresti privind „analizarea oportunitatii transmiterii in administrarea Sectorului 4” a amplasamentului denumit „Amfiteatru”, suprafata ce la nivelul anului 1990 era inclusa in Parcul Tineretului, iar in prezent prin aplicarea P.U.Z.-ului Parcul Tineretului aprobat prin H.C.G.M.B. nr. 232/2005 (P.U.Z. ce a avut o valabilitate de 5 ani) a fost exclus din suprafata Parcului Tineretului, in momentul de fata Parcul Lumea Copiilor.

Carevasazica, ma mai ceruse si in trecut, eu nici nu stiam ca nu-mi spusese nimeni, o fi fost secret. E drept ca Sectorul 4 a mai vorbit cu mine, mi-a zis ca vrea sa ma aranjeze, sa ma puna pe picioare- stiu ca nu-s deloc intr-o forma prea buna acum, mi se mai spune Amfiteatrul parasit, Locul drogatilorGroapa de gunoi, lumea crede ca nu-s bun de nimic, ca-s vai de capul meu- si sa facem lucruri frumoase impreuna, sa tinem spectacole sau concerte sau targuri, nu stiu, sa ma umple cu oameni veseli, cu copii curiosi, cu tineri care vor sa repare toate stricaciunile din lume, cu rasete si sperante, cu planuri si cantece. Eu il cred, adica vreau sa il cred, nu stiu sigur daca il cred pe bune, pentru ca… ce sa zic, eu sunt aici de atata timp si nimeni nu m-a bagat in seama, s-au construit blocuri pe langa mine, m-au murdarit si m-au siluit, sincer va spun, credeam ca or sa ma demoleze. Si acum imi spun ca vor sa aiba grija de mine, sa ma faca gigea.

Sper, sper din tot sufletul meu de amfiteatru paraginit, ca foaia asta de hartie cu stampile si numar de iesire, cu limbaj oficial si semnaturi o sa reuseasca ce mi se parea imposibil si o sa apuc in sfarsit vremuri mai bune. Sper ca o sa vina ziua in care sa scriu in jurnal ca sunt foarte, foarte fericit, nu doar aproape fericit, si ca va invit pe toti la primul meu eveniment cultural.

Sa-mi tineti pumnii!

Sursa: danielbaluta.ro

Sursa: danielbaluta.ro

Alte articole despre mine, amplasamentul de pe strada Cetinei, denumit „Amfiteatru”, puteti citi aici:

Amfiteatrul parasit din Berceni, monstrulet urban trist sau solutia de sub ochii Primariei?
Primaria Capitalei baga in seama Amfiteatrul din Berceni
Primaria Capitalei nu vrea sa renunte la administrarea Amfiteatrului din Berceni

Du povestea mai departe...

Comentarii

  1. gabriel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.