Berceni de Poveste

Povesti din Berceni

vineri

3

noiembrie 2017

2

COMENTARII

În jurul Parcului Natural Văcărești se montează un gard… cu citate

Scris de , in categoriaJurnal de Berceni

gard cu citate vacaresti
Du povestea mai departe...

Primăria Sectorului 4 încearcă să stopeze infracționalitatea și tendințele antisociale ale anumitor persoane care depozitează gunoaie și deșeuri de la construcții dezafectate în Parcul Natural Văcărești montând un gard care va separa aria naturală protejată de Calea Văcărești.

Am început să montăm gardul care va separa Parcul Natural Delta Văcărești de Calea Văcărești. Una dintre comorile pe care le are Bucureștiul tinde să devină un focar de infecție și crescătorie de șobolani. Deși echipaje ale poliției locale patrulează în această zonă atât în timpul zilei, dar mai ales în timpul nopții, anumite persoane continuă să depoziteze gunoaie și deșeuri de la construcții dezafectate pe acest teren. Mai mult, acesta devenise toaletă publică, loc frecventat de consumatori de droguri și de persoane fără adăpost. Prin această inițiativă încercăm să stopăm infracționalitatea în zonă și să evităm ca Parcul Natural Văcărești să fie transformat într-o groapă de gunoi”, a spus primarul pe pagina de Facebook.

Gardul este, după cum se vede în imagini, unul deosebit. Elementele acestuia ilustrează vorbe de duh sugestive, aparținând unor personaje faimoase, precum regretatul actor Toma Caragiu sau scriitorului american de cărți motivaționale, Napoleon Hill.

 

gard cu citate vacaresti

 

 

Du povestea mai departe...

Comentarii

  1. mugur
  2. Traian Mihai

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.