Berceni de Poveste

Povesti din Berceni

miercuri

18

mai 2016

6

COMENTARII

Laboratorul de primari vine la BIG Berceni

Scris de , in categoriaJurnal de Berceni

laboratorul de primari
Du povestea mai departe...

Laboratorul de primari din cadrul proiectului Bucuresti Sud. Construieste-ti propriul oras vine dupa ideile voastre. Sambata, 28 mai, intre orele 12:00 si 19:00, in fata magazinului BIG Berceni, va va imbia un birou mobil de primar si posibilitatea indeplinirii unui minunat exercitiu de imaginatie urbana.

laboratorul de primariInchipuiti-va ca sunteti primar intr-un oras compus doar din sudul Bucurestiului. Ce decizii luati, ce schimbati si cum valorificati potentialul, cum vedeti urbea in viitor si cum puteti transforma visul in realitate? Sunteti gata sa va implicati in viata orasului vostru? Pentru ca orasul abia va asteapta propunerile.

 

Proiectul Bucuresti Sud. Construieste-ti propriul oras este realizat de Goethe Institut București, Tranzit.ro/București și Asociația Zeppelin. Face parte din programul international Actopolis. The Art of Action, o miscare culturala care alatura arta, urbanismul si activismul intr-un indemn la implicare civica. Pe langa Bucuresti, proiectul se desfasoara si in Atena, Belgrad, Ankara/Mardin, Oberhausen, Sarajevo și Zagreb.

Rezultatele proiectului vor fi prezentate in 2017, in cadrul expozitiei internationale Actopolis, asa ca daca vreti sa aduceti o contributie la schita unei capitale a viitorului, nu uitati: Bucurestiul va vrea primari.

Pana atunci, ca sa va exersati autoritatea si imaginatia, haideti sa facem, in comentarii, o lista de propuneri pentru zona Berceni (si imprejurimi, dupa cum v-ati obisnuit). Iar daca aveti prieteni care vor din copilarie sa devina primari, nu uitati sa le dati share la articol si sa veniti cu ei sambata, 28 mai, la BIG Berceni.

 

Biroul mobil se va instala si luni, pe 23 mai, orele 12.00. – 19.00, la Flamura ȋn fața fostului cinema, vis-à-vis de Parcul Flamura și de stația „Toporași” a tramvaielor 7 și 25, si joi, pe 26 mai, orele 12.00. – 19.00, intrarea în Parcul Sebastian din Șoseaua Sebastian, vis-à-vis de Kaufland.

 

Du povestea mai departe...

Comentarii

  1. cristina
  2. florin
  3. elena
  4. razvan
  5. calin
    • Marilena

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.