Berceni de Poveste

Povesti din Berceni

marți

3

mai 2016

4

COMENTARII

Sa gasim baiatul cu ochi albastri din Berceni!

Scris de , in categoriaJurnal de Berceni

Du povestea mai departe...

 

Am primit un mesaj in a doua zi de Pasti, de la o domnisoara care cerea ajutorul comunitatii BerceniDePoveste intr-o problema de viata si amor.

Totul a inceput in dimineata zilei de sambata, 30 aprilie. Larisa era la serviciu, in Cora Sun Plaza. La un moment dat, s-a apropiat de ea un baiat cu ochi albastri. Cei doi au vorbit putin, s-au privit, iar un roi mare de fluturasi a inceput sa zburde in stomacul fetei. Dupa ce baiatul cu ochi albastri a plecat, Larisa s-a gandit ce s-a gandit, apoi s-a hotarat sa-l caute. Asa a ajuns la noi si ne-a rugat sa-i distribuim mesajul.

„Sâmbătă de dimineaţă, ora 10.15 – 10. 20 în CORA SUN PLAZA am văzut cel mai drăguţ băiat. Am mai văzut mulţi, dar el parcă avea * acel ceva *, hmm.. Era şaten-blonduţ şi îmbrăcat într-un trening de culoare gri. Ochii, ahh… avea ochișorii albaştri, superbi, m-au făcut să roşesc şi să tremur în acelaşi timp.. Vorbea calm, avea o voce atât de calmă şi de plăcută. A venit la mine… Din păcate nu prea am putut vorbi cine ştie ce (job-ul nu mi-a permis şi nici nu vreau să intru în amănunte…..dacă e, ştie el ce a cumparat şi ce a câştigat!!!)

Deci, dacă vezi asta, oricine ai fi sau oriunde ai fi…… dă-mi un mesaj. Vreau să vorbim. Ajutaţi-mă vă rog să-l găsesc. Distribuie acest mesaj. Cel mai probabil e din Berceni.”

Mie mi-e tare drag inceputul acesta de poveste, pentru ca seamana putin cu o intamplare din viata mea, de acum zece ani, pe care am amintit-o aici: Cum am ratat un amor bercenar

Si pentru ca eu am ratat amorul meu bercenar, ii tin pumnii Larisei si sper din tot sufletul sa-l gaseasca pe al ei. Avem nevoie de cat mai multe povesti cu final fericit, asa ca haideti sa-l gasim pe baiatul cu ochi albastri din Berceni!

Du povestea mai departe...

Comentarii

  1. razvan
    • Telumo
  2. andrei
  3. cosmin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.