Berceni de Poveste

Povesti din Berceni

marți

9

ianuarie 2018

10

COMENTARII

Au fost stabilite noi sume de plată pentru taxa de salubrizare în sectorul 4 

Scris de , in categoriaJurnal de Berceni

taxa salubrizare
Du povestea mai departe...

În ședința Consiliului Local Sector 4 din 8 ianuarie a fost votată o nouă Hotărâre privind instituirea și încasarea taxei de salubrizare. Iată care sunt modificările aduse (cu titlu de excepție pentru anul 2018) H.C.L. 347/2017, care stabilea o taxă unică de 12 lei/persoană fizică/lună:

„ …(4) Pentru anul 2018, prin excepţie de la art.2, alin. 1, lit. a) din prezenta hotărâre, pentru persoanele fizice cu venituri nete lunare sub 2000 lei, taxa de salubrizare datorată va fi în cuantum de 6 lei/lună/persoană. Pentru persoanele fizice care au venituri nete lunare peste 2.000 lei, taxa de salubrizare datorată este de 9,6 lei/lună/persoană.
(5) În cazul neachitării taxei anticipat sau până la data de 20 ale fiecărei luni pentru luna anterioară, taxa va fi de 12 lei/lună/persoană, indiferent de veniturile persoanei.
(6) Excepţia nu se aplică în cazul imobilelor situate pe raza sectorului 4, cu o suprafața totală ocupată la sol mai mare de 2000 mp ale aceluiași titular.
(8) Aplicarea taxei de salubrizare pentru persoanele cu venituri nete sub 2.000 lei/lună se va face pe baza declaraţiei pe propria răspundere, conform anexei la prezenta hotărâre.

Art. II (5) În cazul în care într-un imobil locuiesc persoane fizice dar este înregistrat și sediul social activ, punct de lucru activ, indiferent dacă se desfășoară sau nu o activitate economică la sediul sau punctul de lucru, se datorează taxa de salubrizare cu valoare mai mare.”

Textul integral al noii Hotărâri poate fi citit aici.

Pentru lămuriri suplimentare puteți suna la numărul 0786.886.555

 

taxa de salubrizare

 

 

Du povestea mai departe...

Comentarii

  1. calin
  2. silvia
  3. Barbu Alexandru
  4. Dumitru
    • Marilena
    • Bonea Constantin
  5. BONEA CONSTANTIN
  6. Iancu Elena

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.