Berceni de Poveste

Povesti din Berceni

joi

16

august 2018

0

COMENTARII

Tiroliana din Orășelul Copiilor, redeschisă la un an după ce o tânără s-a accidentat la finalul unei curse

Scris de , in categoriaJurnal de Berceni

tiroliana s-a redeschis
Du povestea mai departe...

La începutul lunii august, tiroliana din Orășelul Copiilor, cea mai mare tiroliană cu două posturi de plecare din țară, a fost redeschisă. În luna august a anului trecut, primarul sectorului 4 a dispus închiderea instalației după ce o tânără s-a lovit la picior pentru că personalul specializat nu i-a asigurat sosirea în bune condiții.

Accidentul a survenit la numai două săptămâni după inaugurarea investiției private de 125 000 de euro.

Construcția parcurge distanța de 300 de metri dintre Parcul Orășelul Copiilor și Parcul Lumea Copiilor cu o viteză de aproximativ 80 de km pe oră, la înălțimea de 12 metri. Limita maximă de greutate este de 125 de kilograme, iar prețul unei ture este de 20 de lei.

Anunțul redeschiderii a fost făcut în ziua de 4 august pe pagina de Facebook @tirolianaoraselulcopiilor, iar administratorii acesteia au răspuns în câteva rânduri comentariilor legate de perioada îndelungată a reviziei și siguranța instalației:

Ne-am dorit sa marcăm o premieră în România în ceea ce privește calitatea. A durat mult mai mult decât ne-am fi dorit.

Echipamentele sunt noi și de ultimă generație, cablul are punctul de rupere la 15 tone forță, suntem certificați conform standardelor europene și autorizați ISCIR.

Sistemul de frânare este dotat cu un mecanism de clipsare, astfel ca în momentul contactului cu acesta se previne ca utilizatorul să se întoarcă pe cablu.

 

 

 

Du povestea mai departe...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.