Berceni de Poveste

Povesti din Berceni

vineri

19

ianuarie 2018

0

COMENTARII

Cele mai frumoase poze din Berceni

Scris de , in categoriaJurnal de Berceni

poze Berceni
Du povestea mai departe...

Timp de nouă zile ne-ați arătat tot ce e mai frumos în cartierul Berceni și de ce merită să ne scuturăm asfaltul din priviri în drumurile noastre zilnice. Unele blocuri au în față grădinițe adorabile, răsăritul transformă chiar și peisajul industrial al centralei electrice Progresu într-o imagine încântătoare, un unghi bine ales conferă o dimensiune impresionantă unei străzi, iar un balcon cu mâță face pe oricine să zâmbească.

E drept că multe lucruri sunt strâmbe în cartierul nostru, e drept că avem prea puține mulțumiri când vine vorba de trafic, de salubrizare, de parcări, de locurile de joacă pentru copii, de paza școlilor sau de reabilitarea blocurilor, dar cartierul e format în primul rând din oameni. Iar dacă oamenii continuă să vadă frumosul și pitorescul unui cartier cu o istorie mai plină și mai interesantă decât se crede, atunci încă nu e totul pierdut.

Și acum, badabum badabam, să vedem care-i fotografia care v-a mers la suflet!

Poza care a strâns cele mai multe like-uri (33 Like și un Love, mai precis) este cu adevărat reprezentativă pentru cartierul Berceni. Este vorba despre o fotografie făcută pe strada Sergent Ion Iriceanu, unde se află -cred- cea mai simpatică grădină de bloc. Enescu Ana Alexa, felicitări și mulțumim pentru poză!  Poza ta urcă în vârful paginii de Facebook Berceni de Poveste, la cover, iar tu ai câștigat 2 bilete VIP la concertul Timpuri Noi din Hard Rock Cafe (24 ianuarie). Te rog să trimiți un email pe bercenidepoveste@gmail.com, ca să intri în posesia premiului.

 

poze Berceni

Enescu Ana Alexa – Strada Sergent Ion Iriceanu

 

Și pentru că-mi sunt tare dragi multe din pozele trimise de voi, o să le așez mai jos într-o galerie ca să ne putem delecta în voie cu dânsele.

 

 

 

Du povestea mai departe...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.