Berceni de Poveste

Povesti din Berceni

marți

8

august 2017

0

COMENTARII

În Orășelul Copiilor fost inaugurată cea mai lungă tiroliană din București

Scris de , in categoriaJurnal de Berceni

tiroliana Orășelul Copiilor
Du povestea mai departe...

La sfârșitul săptămânii trecute a fost inaugurată cea mai lungă tiroliană din București, o construcție unicat cu două posturi de plecare simultan, care parcurge distanța de 300 de metri dintre Parcul Orășelul Copiilor și Parcul Lumea Copiilor cu o viteză de aproximativ 80 de km pe oră, la înălțimea de 12 metri.

Punctele de plecare și de sosire au personal calificat care oferă suport celor interesați, iar echipamentele de protecție respectă cele mai înalte stardarde europene de fabricație și folosire. Nu toată lumea se va putea bucura de adrenalina oferită de zborul pe tiroliană, ci numai persoanele între 14 și 65 de ani, cu greutatea peste 35 de kilograme, dar nu mai mare de 120 de kilograme, fără probleme majore de sănătate.

În cele două zile de weekend accesul la tiroliană a fost gratuit, însă de săptămâna aceasta prețul unei coborâri va fi de 20 de lei. Accesul la tiroliană se poate face zilnic, între orele 12 și 21.

Primăria Sectorului 4 menționează că a pus spațiul pe care au fost amplasate instalațiile la dispoziția investitorului, acest obiectiv fiind unul privat.

tiroliana1

 

 

tiroliana Orășelul Copiilor

 

tiroliana2

 

Du povestea mai departe...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.