Berceni de Poveste

Povesti din Berceni

luni

18

decembrie 2017

3

COMENTARII

Tribunalul București a interzis Primăriei Sector 4 să amenajeze parcarea din Parcul Tineretului

Scris de , in categoriaJurnal de Berceni

Du povestea mai departe...

Controversatul proiect al parcării de circa 700 de locuri din strada Secerei, care urma să fie amenajată pe spațiul verde dintre Sala Polivalentă și Palatul Național al Copiilor, a fost oprit prin decizia instanței de a anula Hotărârea de Consiliu Local Sector 4 din luna martie a acestui an.

Terenul respectiv fusese transferat în 2016 de la Primăria Capitalei la cea de sector în scopul amenajării unui parc. Cu toate că mai multe voci au cerut primarului Băluță să nu betoneze terenul, ci să respecte destinația acestuia de parc, în Consiliul Local a fost aprobată construirea parcării, motivând deficitul de locuri de parcare din zona Tineretului.

Asociația Salvați Bucureștiul și fundația Eco-Civica au cerut Tribunalului București anularea proiectului parcării pe 2,3 ha de spațiu verde, iar pe 15 decembrie instanța a interzis primăriei sectorului 4 să o construiască. Decizia poate fi însă contestată cu recurs.

Proiectul amenajării parcării din strada Secerei face parte din planul autorităților de a readuce „sectorul 4 în normalitate după aproape 28 de ani”.

Sursa: hotnews.ro

Du povestea mai departe...

Comentarii

  1. Mihaitza
  2. Ana
  3. Elena Stana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.