Berceni de Poveste

Povesti din Berceni

miercuri

21

august 2019

2

COMENTARII

Primarul Băluță s-a apucat de ”live-uri” pe Facebook. A vorbit și despre Berceni

Scris de , in categoriaJurnal de Berceni, Povești din cartier Berceni

berceni
Du povestea mai departe...

Primarul sectorului 4, Daniel Baluță, s-a apucat să facă live-uri pe Facebook. Și a vorbit și despre Berceni, așa că am aflat câteva chestii care ne interesează direct. De exemplu, când se termină lucrările la parcarea de lângă metroul Sudului sau când ne vom putea face cumpărăturile în Piața Sudului, aflată în momentul ăsta în stadiu de șantier. Așa că am sintetizat eu informațiile ca să nu mai pierdeți voi timpul 🙂

Când se termină lucrările la Piața agroalimentară Sudului

Constructorul care se ocupă de Piața Sudului trebuie să finalizeze lucrările la sfârșitul lunii noiembrie, anul acesta. Primarul zice că dacă vremea va ține cu muncitorii, termenul va fi respectat. Dacă va ninge, este posibil ca lucrările să întârzie. Nu ne spune, însă, și cât ar putea să întârzie.

Când e gata Parcarea de la Piața Sudului

Parcarea de la Piața Sudului este gata. Ea va fi dată în folosință între 15 și 20 septembrie, în acest an, afirmă primarul.

Vandalizarea locurilor de joacă din Berceni

În zona triunghiului Berceni în locurile de joacă și în spațiile adiacente a crescut exponențial numărul vandalismelor, zice primarul. Și, cică, treaba asta nu e chiar întâmplătoare, iar vinovat pentru distrugea locurilor de joacă ar fi un grup (presupun eu că i se poate spune infracțional). În mare parte, mai zice Baluță, indivizii au fost deja identificați, iar autoritățile statului au fost ”alertate”.

În rest, de Berceni numai de bine 🙂

Du povestea mai departe...

Comentarii

  1. Mirela Mihailescu
  2. Daniela

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.