Berceni de Poveste

Povesti din Berceni

joi

11

noiembrie 2021

0

COMENTARII

Primarul Băluță a ieșit pe sticlă la Floriiiiin Călinescu și a spus că teatrul ăla promis în Sectorul 4 se face până la urmă

Scris de , in categoriaActualitate, Povești din jurul Berceniului

teatrul
Du povestea mai departe...

Prin septembrie anul trecut scriam, puțin cam nervoasă, pe tema teatrului promis in sectorul 4. Acum nu mai sunt așa nervoasă, pentru se pare că, în sfârșit, teatrul chiar se va face. A spus-o primarul Băluță care a ieșit pe sticlă la Flooriiiiin Călinescu (Prima TV) și a confirmat că teatrul ăla promis în Sectorul 4 se face până la urmă.

Când, unde, cum? Păi urmează să vă povestesc, dar pe scurt, citând din ce a spus primarul pe subiect, în emisiunea lui Călinescu:

Când? Teatrul sau centrul cultural multifuncțional, va fi construit începand din primăvara lui 2022.

Unde? Construcția va fi ridicată în noul parc Tudor Arghezi. Procesul de licitație este în derulare, în două – trei luni se va finaliza.

Cum? Păi dacă urmăriți pagina mea, știți deja cum va arăta teatrul. Ca o navă spațială dolofană, ca un ou răsturnat… vedeți și voi cu ce îl mai asemănați:

Alte detalii? Da, AICI, când am scris prima dată pe subiect (și când eram nervoasă 🙂

PS: Noul parc în care vom găsi și teatrul va fi amenajat la intersecția bulevardului Metalurgiei cu strada Drumul Dealul Bisericii, va avea o suprafață totală de 27.627 mp, din care 10.000 mp spații verzi. Alte detalii, AICI.

Du povestea mai departe...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.