Berceni de Poveste

Povesti din Berceni

luni

24

iunie 2019

0

COMENTARII

Zilele Sectorului 4 se întâmplă weekendul ăsta

Scris de , in categoriaJurnal de Berceni, Musai de vizitat in Berceni

Zilele Sectorului 4
Du povestea mai departe...

De data asta (cică) e sigur. Zilele Sectorului 4 se întâmplă weekendul ăsta, după ce evenimentul inițial a fost amânat de primărie. Zilele Sectorului 4, care sunt vreo trei la număr, după cum anunța primaria Sectorului 4, au loc în 28,29 și 30 iunie, adică vineri, sâmbătă și duminică.

Pe pagina de Facebook a evenimentului scrie așa:

”Weekend de neuitat intre 28 si 30 iunie, în Parcul Lumea Copiilor din Capitală. Primăria Sectorului 4 a pregătit, cu ocazia Zilelor Sectorului, concerte de zile mari, un extraordionar târg de bunătăți tradiționale, sute de ateliere și jocuri pentru copii și multă voie bună. Pe scenă vor urca Inna, Carla s Dreams, Loredana Groza, Delia, The Motans, Antonia si mulți, mulți altii. Tot în acest weekend, pe 29 iunie, părintii și cei mici sunt invitați să ia parte la Cross-ul familiei. Evenimentul va avea loc pe bulevardul Alexandru Obregia, iar startul se va da la ora 10.00.”

Dacă până se întâmplă show-ul s-o milui cineva de noi să ne zică și alte chestii total „neimportante”, cum ar fi în ce zile-s distribuiți artiștii și cam pe la ce ore cântă, o să revin cu un mic update la știrea asta.

Asta e afisul evenimentului:

Du povestea mai departe...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.