Berceni de Poveste

Povesti din Berceni

marți

8

martie 2016

2

COMENTARII

Trei metode penibile de agatat in Berceni

Scris de , in categoriaJurnal de Berceni

bercenari care agata prost
Du povestea mai departe...

bercenari care agata prost

Asta e, se-ntampla si celor mai buni. Fie ca te tulbura privirea fetei, sau un gest delicat de-al ei, fie ca practici ‘agatatul de intretinere’, ca sa te mentii in forma, replica potrivita pentru un agatat eficient ramane totusi o chestiune de noroc. Uneori agati de parca ai juca la pacanele, alteori ingerii incep sa cante Aleluia prin apropiere.

Cum sa nu agati, pe cat posibil? Uite-asa:

Metoda cu sacose

Pentru ca vezi fata in apropiere de blocul tau, iei in considerare doar varianta ca sunteti vecini de cartier, asa ca o agati pe strada, in timp ce ea se lupta cu doua sacose burdusite cu jumatate de supermarket si un praz foarte lung. Si pentru ca in cartier te simti ca-n propria sufragerie, cavalerul din tine sforaie cumplit si-l doare-n cal ca demoazela aproape-si rupe spinarea tragand de sacose pana cand iti inchei tu misiunea de cucerire. Noroc ca nu dureaza mult, tot pentru ca esti in cartier si ai impresia ca nu trebuie sa depui cine stie ce efort, replica de agatat variaza intre Buna, ce faci? si Hola, vecina, ce gatesti azi?

Metoda cu branzica

Iti scapa iaurtul din mana cand o vezi scotocind prin branzica de pe raftul alaturat. Tu ai coborat pana la magazin in budigaii aproape descusuti intre picioare si slapi, iar ea vine de la serviciu, aranjata si mirosind suav a rapoarte si pie-chart-uri. Ceva iti spune ca nu e un moment bun s-o agati, dar pentru ca esti aproape ca la tine-acasa, si ea la fel, o pandesti cand se aseaza la coada la casa, te asezi strategic in spatele ei si ii soptesti in ureche: Si, iti place branzica?

Metoda cu piedica

In ultimele zile ai tot vazut fata alergand sa prinda autobuzul, in timp ce tu mestereai la masina impreuna cu baietii si niscai bere la pet. Pentru ca astazi ti-ai achizitionat un bradut parfumat cu miros de bubble-gum, decizi sa faci un pas in directia domnisoarei. La propriu. Ii pui piedica si faci pe cavalerul pana la spital.

 

Du povestea mai departe...

Comentarii

  1. vrumilă
  2. cosmin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.