Berceni de Poveste

Povesti din Berceni

joi

10

martie 2016

15

COMENTARII

Hip hop din Berceni, unde se nasc genii

Scris de , in categoriaJurnal de Berceni

hip hop din Berceni
Du povestea mai departe...

Bronxul o are pe Jennifer Lopez, dar Berceniul il are pe Carbon. Baiatu’ e marinimos, injecteaza o doza impresionanta de cartier in rime, ia la puricat strada cu strada, zice si de BRIGADA (neaparat cu majuscule, ca e important), zice si de show, probabil pentru flow, dar nu bag mana-n foc. Baga mesaje de incurajare pentru bercenari, sa ramana tari, ca-n ei e baza. Adevarul e ca un cartier fara smecheri ar fi ca o carciuma fara betivi sau ca o femeie fara toane.

Cantecelul asta, Din Berceni, e din albumul Sud BPM (2014), suta la suta bercenar, ca BPM vine de la Berceni Project Music.

 

 

Delikventii vin din cartierul Berceni unde se nasc genii. Nu vreau sa-i contrazic, ca ma simt. M-a intrebat profa de engleza, printr-a doispea, daca ma cred un geniu si i-am zis ca da. Faza e ca m-a crezut, mi-a dat zece. Problema-i alta, cica Berceniul e locul unde trebuie sa latri ca sa traiesti. Aici mi-a picat mie fisa, carevasazica, acum cateva nopti niste baieti de cartier au trait atat de intens in fata blocului meu, incat n-am putut sa adorm decat spre dimineata. Unul a urlat si la luna, de la atata extaz urban.

City Berceni face parte din albumul Sud Stil Suburban, si-l are la sectiunea featuring pe Cabron, care nu-i Carbon. Cecheraut la consoane, sa nu-ncurcati MC-ii.

 

Cedry2k era suparat pe Dumnezeu de mic copil, dar la un moment dat s-au impacat. Prin 2013 s-a dus putin in munti, sa-l mangaie lumina soarelui pe obraji, si s-a intors sa mai bage niste rime. Vorba lui, timpu’ trece dar nu ia cu el deloc stresu’, nu i nimic bro, e Progresu’.

Piesa Berceni Progresu’ face parte din albumul Poezie balistica, din 2009.

 

 

Legamant 99 s-au prins de smecherie si-au mers direct la surse, ca e mai ieftin. Alcoolul vine din Tennessee, femeile de unde-or fi, iar vagabontii din Sud Berceni, sa stii! Acum, eu nu stiu pe unde e pepiniera aia de vagabonti, dar am vazut ca mai ies cateodata din spatele blocului, câte doi.

In ce priveste cantecul Direct din Sud, sa stiti ca vine din albumul Rap romanesc, scos de baieti in 2012.

 

 

 

 

Du povestea mai departe...

Comentarii

 1. vrumilă
 2. Cristi
 3. UnIKuL
  • Marilena
 4. Mihai
  • Marilena
 5. Ovidiu
  • Marilena

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.