Berceni de Poveste

Povesti din Berceni

vineri

24

noiembrie 2017

0

COMENTARII

Azi se deschide „Orășelul lui Moș Crăciun” în Parcul Lumea Copiilor

Scris de , in categoriaJurnal de Berceni

oraselul lui mos craciun
Du povestea mai departe...

Pentru că sâmbăta trecută, când a fost anunțată inițial, vremea a făcut pe supărata, marele eveniment din Parcul Lumea Copiilor va avea loc diseară, la ora 17.00, unde Orășelul lui Moș Crăciun vă va întâmpina cu mii de beculețe colorate și un brad înalt de 12 metri la loc de cinste.

orășelul lui moș crăciunÎn așteptarea sărbătorilor vă veți putea petrece timpul liber în Parcul Lumea Copiilor, bucurându-vă de super concerte în aer liber, concursuri cu zeci de premii, tombole, invitați surpriză, patinoar, carusele, trenulețe, căsuța lui Moș Crăciun.

Serile de spectacole vor fi deschise în această seară de copiii ansamblului folcloric, Plai Românesc al Centrului Cultural European și de Tineret pentru UNESCO, “Nicolae Bălcescu”, urmați de talentații elevi ai Colegiului Național “Dinu Lipatti”, care vor susține un recital din repertoriul internațional dedicat sărbătorilor de iarnă, Apoi atmosfera va fi întreținută de unele dintre cele mai în vogă artiste, precum Ana Lesko, Amna sau Claudia Pavel. Distracția va continua sâmbătă și duminică, când pe scenă vor urca Mirabela Dauer, Corina Chiriac, Dj Rinno&Silvia.

În plus, la Târgul de Crăciun veți găsi aproape 50 de căsuțe cu ornamente de sezon, globuri, ghirlande, produse de artizanat și fel de fel de bunătăți la tot pasul, dulciuri de casă, cozonaci.

Du povestea mai departe...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.