Berceni de Poveste

Povesti din Berceni

luni

2

decembrie 2019

0

COMENTARII

Se aprind luminițele festive în Berceni

Scris de , in categoriaJurnal de Berceni, Povești din cartier Berceni, Povești din jurul Berceniului

luminițe festive
Du povestea mai departe...

Ca să vezi și să nu crezi! Tocmai ce vorbeam, zilele trecute, cu o prietenă la fel de cârcotașă ca mine că nu pupăm noi, bercenarii, luminițe festive anul ăsta.

Cum momentan nu pot supraveghea Berceniul de aproape, că-s puțin plecată (știu, unii zic că-s de fapt dusă cu capul), din oraș, am început să caut pe net și pe Facebook informații, domnule.

Și uite așa am dat peste notița asta de mai jos a primăriei care anunță că avem luminițe. Doar că nu a apăsat nimeni întrerupătorul ca să le și aprindă.

Nu-i bai, îmi zic, însă, după ce citesc anunțul, pe de-a-ntregul. Azi, pe seară, o să vedem steluțe.

Mă rog, și alte ornamente și beculețe, nu doar în Berceni, ci mai peste tot prin sectorul 4

Concret, unde?

Păi, potrivit comunicatului de presă al primăriei, pe principalele artere de circulație, Șoseaua Olteniței, Șoseaua Berceni, Bulevardele Brâncoveanu, Tineretului, Alexandru Obregia, Gheorghe Șincai, Calea Văcărești, Metalurgiei, strada Turnu Măgurele.

”Totodată, au fost montate decorațiuni speciale, de diferite forme, în cele mai importante intersecții din Sectorul 4: Big Berceni, Fântâna Florilor, Tineretului-Văcărești, Apărătorii Patriei”, zice primăria.

Concret, când?

Păi cică aprinderea luminițelor va avea loc luni, 02 decembrie a.c.,, adică azi, la ora 17:00, la intersecția bulevardului Alexandru Obregia cu străzile Emil Racoviță și Nițu Vasile (intersecția Fântâna Florilor).

Du povestea mai departe...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.