Berceni de Poveste

Povesti din Berceni

luni

7

noiembrie 2022

0

COMENTARII

Când vor fi aprinse luminițele de sărbători în București?

Scris de , in categoriaActualitate, Jurnal de Berceni, Povești de azi

sărbători
Du povestea mai departe...

Probabil că ați observat și voi că pe anumite străzi din București au început să apară ”ghirlandele” de beculețe care vor decora orașul de sărbători.

Asta pentru că Primăria Capitalei, prin Compania Municipală de Iluminat Public București, a început deja montarea instalațiilor pentru iluminatul festiv de sărbători și anunță, în același timp, și când ne vom putea bucura de ele. Și încă o veste bună, zic eu, și în sectorul 4 s-a decis ca în acest an să avem iluminat festiv.

Conform unul comunicat de presa al PMB, luminițele vor fi aprinse în seara zilei de 1 decembrie, odată cu iluminatul public.

Ce mai spune PMB? Spune că aproape 3.000 de instalații luminoase, care utilizează tehnologia LED pentru un consum eficient, vor împodobi zone precum bd. Magheru, Piața Universității, Piața Romană, bd. Lascăr Catargiu, bd Kiseleff, bd. Unirii și Piața Presei Libere.

Destul de important, instalațiile luminoase sunt aceleași din anii trecuți, nu au mai fost cumpărate sau închiriate alte echipamente.

Și Berceniul va fi împodobit!

În Berceni o să fie frumos, zice primarul, care a efectuat chiar pe Facebook un sondaj printre locuitori, ca să vadă dacă lumea vrea cu adevărat luminițe de sărbători.

Și tot primarul de la sectorul 4 spune că 99% dintre păreri au fost pro beculețe, așa că ne rămâne doar să așteptăm sărbătorile și să ne bucurăm de atmosferă.

Cine știe, poate anul ăsta de Crăciun va și ninge.

Du povestea mai departe...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.