Berceni de Poveste

Povesti din Berceni

miercuri

21

iunie 2023

0

COMENTARII

FESTIVALUL DE TEATRU DE STRADĂ „B-FIT IN THE STREET!” REVINE ÎNTRE 30 IUNIE ŞI 2 IULIE LA BUCUREŞTI

Scris de , in categoriaActualitate, Povești de azi

B-fit in the street
Du povestea mai departe...

După o pauză de trei ani, Festivalul Internaţional de Teatru de Stradă Bucureşti – B-FIT in the Street! se reîntoarce în Bucureşti cu cea de-a douăsprezecea ediţie care va avea loc între 30 iunie şi 2 iulie 2023, transformând oraşul într-o scenă cu zeci de spectacole din Spania, Franţa, Italia şi Olanda, la care vor participa peste 200 de artiști.

Din programul ediţiei 2023 a B-FIT in the Street! fac parte poveşti celebre transpuse în producţii spectaculoase de teatru de stradă, acrobaţii aeriene, muzică live, întâlniri cu personaje fantastice, spectacole itinerante, instalaţii vivante şi spectacole pe apă.

În timpul zilei, publicul festivalului este invitat să exploreze oraşul şi să descopere o multitudine de spectacole care se desfăşoară simultan în mai multe puncte din Bucureşti. În fiecare seară de festival, spectacolele nocturne B-FIT in the Street! #12 schimbă peisajul oraşului cu producţii la scară mare de acrobaţie aeriană şi teatru pe apă.

Harta B-FIT in the Street! se extinde în acest an cu noi locaţii în zone cheie din Bucureşti. Pe lângă locaţiile deja consacrate ale festivalului – Piaţa Universităţii, Centrul Vechi, Calea Victoriei, Piaţa George Enescu şi Piaţa Revoluţiei – râul Dâmboviţa devine, în premieră, scena unui spectacol pe apă, iar Splaiul Independenţei găzduieşte o serie de spectacole mobile şi un spectacol nocturn.

Detalii despre programul B-FIT in the Street! 2023 vor fi disponibile în curând pe arcub.ro şi fitsb.ro.

Festivalul este organizat de Primăria Capitalei, prin ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București, alături de Direcţia Cultură, Învăţământ, Turism.

SURSĂ – PMB

Du povestea mai departe...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.